Digital marknadsföring - Få hjälp med Google Ads och annonsering online

Få hjälp med digital marknadsföring. Letar du efter bästa digitala annonseringsbyrå? Hos oss kan du få hjälp med Google Ads. Annonsera online och nå potentiella kunder över hela Sverige och internationellt.

Vad innefattar digital marknadsföring?

Vi kan även bistå med andra typer av digitala annonser, för dig som vill sälja på Amazon från Sverige, behöver Google Shopping-annonser eller vill annonsera på sociala medier. Vi håller koll på dina konton, mäter din närvaro och dina resultat och rapporterar regelbundet till dig.

Vi kan digitala annonser

Med hjälp av våra duktiga annonsmakare skapar vi lockande och effektiva digitala annonser som får dina kunder att köpa. Intresserad? Klicka här för att ta kontakt.

Skulle du vilja ha hjälp med Google Ads?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några kunder vi hjälpt med Google Ads

  Lastcykel – Google ADS

  Produkten lastcykel är väldigt populär och har ett starkt varumärke, men det finns flera konkurrenter. Därför är det viktigt att annonserna på Google Ads är välskrivna och att kampanjen sköts bra. Vi har lyckats få till en bra konverteringsgrad till denna kund, och det är alltid en fröjd att se...

  Läs mer

  Därför är digital annonsering ett bra val

  Från att ha varit något som störde i sökresultatet, har Google Ads (fd Google Adwords) blivit en mer uppskattad del av det människor ser när de söker produkter och tjänster. Digitala annonser blir i större grad än förut klickade, samtidigt som valmöjligheterna för annonsörerna ökat.

  Som företag kan du nå ut mer exakt, och med rätt Google Ads byrå träffar du rätt på målgruppen. För de som jobbar med e-handel är digitala annonser en självklarhet, och något som ger klirr i kassan dagligen. Annonseringsverktygen har blivit allt mer effektiva, och i dag kan kunderna handla direkt i sökresultat med ett klick.

  Mätbarheten är viktig

  Du som i dag har en etablerad digital närvaro vet kanske redan hur mycket matnyttigt som kommer ur mätbarhet med verktyg som Google Analytics. När du ska marknadsföra ditt företag kan du skräddarsy innehåll och erbjudande efter vad användarna söker efter. Samma sak gäller för digitala annonser online.

  Genom att övervaka resultatet från Google-annonser går det att dra slutsatser kring vad som fungerar, och vad som inte fungerar. Utifrån detta kan justeringar göras, och mer pengar tjänas. Detta gäller även andra digitala kanaler där annonsering förekommer.

  Vad kostar det med annonsering i digitala kanaler?

  Du bestämmer själv din månadsbudget. Detta innebär att när budgeten är slut, försvinner annonserna ur sökresultatet. Det kommer aldrig några otrevliga överraskningar. Vi på BananByrån hjälper dig att få ut det mesta av dina pengar, genom att avgränsa sökord och utforma smarta annonser som är relevanta endast för din målgrupp.

  Annonserna och kampanjerna för de digitala säljkanalerna kontrolleras och uppdateras regelbundet, så att de är så vassa som möjligt. Och framförallt: så att de ger så bra resultat som möjligt. Fördelen med att annonsera via Google är att du kan nå ut till alla deras tjänster från samma plattform. Vi kan hjälpa dig att annonsera på YouTube med textannonser, eller varför inte skapa en videoannons?

  Jag säljer tjänster, inte produkter – kan jag annonsera Google Ads?

  Flera av våra kunder annonserar utan att vara e-handlare. Vissa är tjänsteföretag som vill exponera sig gentemot sin målgrupp, andra är hantverkare som vill synas lokalt och det finns även traditionella butiker som vill driva in människor i sina lokaler. Detta hjälper vi till med, och även i detta fall mäts antalet klick och slutförda mål på hemsidan.

  Hur mycket är det värt för dig att få in en besökare på din hemsida, som klickar på kontakt och skickar ett mail? Det är sånt som vi kan hjälpa till att räkna ut.

  Vad behöver jag för att kunna annonsera?

  Du behöver en bra och relevant hemsida i första hand. Google värderar beteendet kring annonserna utifrån faktorer som hur relevant landningssidan är, hur snabb din hemsida är och hur interaktionerna ser ut. Hur stor andel av de som klickar på en annons går vidare och slutför målet (exempelvis köpa eller ta kontakt)? Utifrån dessa faktorer rankas du med något som kallas quality score.

  Ju högre quality score du får, desto billigare blir det att synas högt upp bland annonserna i budgivningen med andra annonsörer. Sammanfattningsvis behöver du alltså en bra, modern och snabb hemsida med relevant innehåll. Detta är förutsättningar som behövs innan du kan sätta igång med annonsering. Självklart kan BananByrån hjälpa till även med detta. Klicka här för att ta kontakt direkt.

  Vad är Google Ads?

  Google Ads var länge känt under ett annat namn: Google Adwords. 2018 byttes det gamla namnet ut, men det lever fortfarande kvar på nätet. För dig som sökt på en adwords byrå: du har kommit rätt. Vi på BananByrån är duktiga på Google Ads Sverige, och håller oss ständigt uppdaterade på Googles förändringar. Våra kunder som vill annonsera på Google ska inte behöva hålla den kollen själva.

  Få hjälp med andra tjänster

  Vi hjälper även med SEO – sökmotoroptimering, webbdesign, grafisk profil, filmproduktion, strategisk digital marknadsföring.