Få hjälp med grafisk design

Utan snygg design, iögonfallande logotyp och en väl genomtänkt grafisk profil är det svårt att sticka ut i dagens sociala medie-flöden. Med vår hjälp tar ditt företag några rejäla kliv framåt med sin visuella kommunikation. Våra digitala designers ligger bakom en mängd effektiva hemsidor, annonser, broschyrer och andra grafiska uttryck. Vad menar vi då med effektivt? Jo, vårt arbete skapar resultat i form av intäkter till våra kunder. Vi hjälper företag att lyckas visuellt med sitt varumärkesarbete och i slutändan hjälpa sina kunder, och tjäna pengar. Kontakta oss nu om du också vill nå ut, synas och uppnå resultat med din marknadsföring.

 

Skulle du vilja ha hjälp med Grafisk design?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Olika projekt som ingår under grafisk design

  Celpia – Logotyp

  Vi fick förtroendet att tillverka en logotyp för det nystartade företaget Celpia. Eftersom Celpia jobbar mot industrin var det viktigt att använda ett uttryck som överensstämmer med detta, samtidigt som det gällde att vara lockande/uppseendeväckande.

  Läs mer
  Ventbutiken – Grafisk Profil

  Ventbutiken säljer produkter inom ventilation. När vi fick uppdraget att skapa deras grafiska profil tänkte vi luftigt.

  Läs mer
  Dala Work – Logotyp

  Dala Work är ett bemanningsföretag. Det ville vi visa i deras logga. Vad sägs om denna kreativa idé?

  Läs mer
  Timblr – Logotyp

  Logotyp skapad för vårt egenutvecklade kundhanteringssystem. Symboliken är långsökt, precis som vi ville ha den. Om du kan lista ut den så bjuder vi på en kravbanan!

  Läs mer
  Kök & inredning – Logotyp

  Vitt och svart, inredningsfärger som aldrig går ur tiden. Prydligt, modernt och fräscht, som man vill ha i ett kök. Vi ville få fram en känsla av elegans och tycker att vi lyckades.

  Läs mer
  Masens – Logotyp

  Masens är ett transportföretag. Namnet talar om att det är beläget i Dalarna, och däckspåren som formar M:et visar att det är transport det handlar om. Enkelt och tydligt utan utsvävningar.

  Läs mer
  Prata mer – Logotyp

  Vissa loggor behöver vara mångbottnade med flera tolkningsmöjligheter, medan andra behöver tala ett tydligt språk. I det här fallet var det viktigt att vara tydlig.

  Läs mer
  VR Simulator – Logotyp

  Virtual Reality – där gränsen mellan verklighet och fantasi suddas ut. Äventyr, action, tävling, adrenalin, spänning och jättemycket skoj. Det var mycket som behövde tas med i denna logotyp.

  Läs mer
  FST-säkerhet – Logotyp

  Som en del i en helrenovering av FST-Säkerhets grafiska identitet så tog vi fram en ny logotyp till företaget. Det var viktigt att logotypen var tydlig och enkel samtidigt som den snabbt förmedlade det budskap som FST-Säkerhet vill förmedla mot sina kunder. FST-Säkerhet blev väldigt nöjda med resultatet och bär...

  Läs mer
  ScanArc – Grafisk Profil

  Ett företag som ScanArc behöver mycket informationsmaterial. Det är en komplex tjänst, att återvinna metall ur industriavfall. Det är viktigt att dels ha väldigt klara riktlinjer för sin grafiska kommunikation, till tryckerier och liknande, och dels är det viktigt att ha ett grafiskt uttryckssätt som talar om vad en gör....

  Läs mer
  ScanArc – Logotyp

  ScanArc är ett industriellt företag som återvinner metall ur avfall. När vi tog fram deras logga var det viktigt att få med känslan av vetenskap/avancerad teknologi samtidigt det ska ge ett mjukt modernt intryck.

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Logotyp

  Kunden hade redan en logotype från en tidigare leverantör. Denna logga är de förtjusta i, och ville behålla. BananByrån fick uppgiften att göra en redesign på den.

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Grafisk profil

  Som företag är det viktigt att ha en visuell kommunikation som är konsekvent, som ger igenkänning. Vi skapade en grafisk profil till detta anrika bageri/konditori, som innehåller allt från val av typsnitt och färger till regler för användning med instruktioner.

  Läs mer
  Önskehuset – Logotyp

  Önskehuset i Borlänge säljer inredningsdetaljer av olika slag. Detta ville vi visa i en stilren logga, som för tankarna till en tavla. Loggan är enkel och andas mys i hemmets lugna vrå.

  Läs mer
  Wiplight – Logotyp

  Wiplight är en del av ett företag som säljer utrustning till åkerier och maskiner. Wiplight är den delen som står för belysningen och kunden ville att den nya logotypen skulle ”prata samma språk” som deras gamla logotyp för Wipomatic.

  Läs mer
  FST-säkerhet – Grafisk profil

  FST-Säkerhet kom till oss med en gammal logotyp och… Nej det var bara en gammal logo. De ville nu skapa något som andades kvalitet och professionalism. Vi berättade att för att uppnå det i ett varumärke så måste all kommunikation vara konsekvent och genomtänkt. Detta uppnås med en väl genomarbetad...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Bilstripe

  Att åka omkring som en rullande (på hjul) annons var något som FST-Säkerhet såg det självklara värdet i. Därmed behövde de hjälp med att sätta design på bilstripe till sina företagsbilar.  Vi hjälpte dem självklart efter att vi konstaterat vad som var viktigast för FST-säkerhet att visa, hur de ville...

  Läs mer
  Bruksvallarnas skoter – Logotyp

  Det här företaget har valt ett namn som rätt tydligt uttrycker vad de gör. När vi gjorde deras logotype förstärkte vi detta, med de spår denna typ av verksamhet kan lämna…

  Läs mer
  Sjövillan – Logotyp

  Resturang Sjövillan kom till oss med ett problem. De hade en logotyp för ”Sjövillan” men då de nyligen tagit över verksamheten och döpt om den till ”Visit Sjövillan” så funkade inte den gamla loggan som den såg ut. Med några enkla handgrepp så andas deras logo nu även deras nya...

  Läs mer
  Bostadsrätts­föreningen Ångbryggeriet – Logotyp

  Kunden ville ha något som representerade just dem. Tillslut kom vi fram till att använda de vackra smidesverket som pryder deras gård och inkorporera in i logotypen. Nöjd kund!

  Läs mer
  Måleri Blåklockan – Logotyp

  En klassisk logotype var vad vi tyckte att denna kund borde ha. Och kunden gillade idén.

  Läs mer

  Vilka tjänster ingår i grafisk design?

  Som fullservicebyrå kan vi erbjuda flera produkter inom grafisk design. Ofta är det grafiska arbetet en del av större projekt som hemsidor och filmer. Här är en del av det vi kan hjälpa till med när det gäller skapande av grafik. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi ta er hela vägen och beställa tryck, profilkläder, bilfoliering med mera. Exempel på vad vi kan skapa och hjälpa till med:

  • Design för hemsida
  • Grafisk profil och grafisk manual
  • Logotyp
  • Broschyrer, foldrar, böcker och tidningar
  • Grafik för annonser och sociala inlägg
  • Infographics
  • Illustrationer
  • Animeringar i 2D och 3D
  • Utformning och design av nyhetsbrev
  • Visitkort och brevpapper
  • Bilstripning / foliering
  • Profilkläder och profilprodukter
  • Skyltar
  • Specialönskemål – inga idéer är för galna och orealistiska!

  Finns det några exempel jag kan se?

  Vi har satt ihop några exempel på vad vi gjort till andra kunder. Du kan se exempel på denna sida. Som byrå har vi jobbat med både små, medelstora och större företag inom en rad branscher. Förhoppningsvis hittar du något som är representativt för din verksamhet. Om inte – säg till så ger vi dig fler exempel.

  Behöver du logotyp till ditt företag?

  Våra grafiska designers hjälper dig att skapa en logotyp som fungerar såväl digitalt som i tryck. Detta arbete är ofta en del av framtagandet av en grafisk profil för företag. Du som företag kommer att vinna mycket på att skapa grafisk profil, då detta är ett arbete som kan användas i många sammanhang. Oavsett om du är ett hantverksföretag som ska trycka profilkläder, en e-handel som behöver en snygg hemsida eller ett tjänsteföretag som behöver ett enhetligt uttryck; vi hjälper dig att ta fram produkter som ligger till grund för din visuella kommunikation.

  Vad behöver jag göra själv?

  Som företag behöver du bara svara på några frågor från en av våra designers, så tar vi arbete från där. Beroende på dina värderingar, din bransch och vilka kunder du vänder dig till förtydligar vi din visuella identitet. Dina medarbetare ska känna igen sitt varumärke och känna stolthet, samtidigt som det är tydligt för kunderna hur ditt erbjudande ser ut.

  Varför ska jag välja er?

  BananByrån är en jordnära och prestigefri digital byrå som alltid jobbar resultatinriktat. Som kund kan du räkna med att vi gör allt för att du ska tjäna pengar på dina marknadsföringsinvesteringar. Vi slösar inte tid på att gissa, utan ser till att mäta resultaten med moderna verktyg. Läs mer om mediestrategi här. En annan anledning att välja oss är för att vi är en modern byrå. Vi har haft fokus på digital marknadsföring sedan starten. Om du är trött på det gamla vanliga – ge oss Bananer en chans. Kontakta oss nedan.

   

  Vad som ingår inom grafisk design