Sociala medier-annonsering

Vi hjälper dig annonsering i sociala medier – annonsera på Facebook och Instagram

Söker du en byrå som kan hjälpa dig med sociala medier och kampanjer? Oavsett om du behöver öka gillamarkeringar på Facebook, hitta följare, sprida varumärke eller synas i flödet – vi hjälper dig. Sociala medier-marknadsföring är i dag en växande metod för försäljning. Med tanke på hur internet utvecklas – personliga rekommendationer blir allt viktigare – är det smart att satsa en del av sin marknadsbudget på det digitala sociala. BananByrån kan göra allt från att komma upp med idéer till din sociala medier-kampanj, till att skapa effektivt innehåll, få det att synas och mäta resultaten. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Skulle du vilja ha hjälp med Sociala Medier?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av våra Socialamedia-jobb

  Mora Hotell – Sociala Media

  När det gäller arbete med digital marknadsföring är produktion av hemsida bara början. Det gäller...

  Läs mer
  Lastcykel – Sociala media

  I vårt arbete med Babboes sociala medier ville vi blanda kärlek, humor och miljötänk. Med...

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Sociala Media

  Att bröd, kakor och tårtor gör sig väl på bild är ingen hemlighet. När vi...

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Sociala Media

  Bilar behöver inte förklaras så ingående. Det var utgångspunkten när vi skapade sociala inlägg och...

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Film

  För en bilförsäljare handlar mycket av affären om att få en personlig kontakt, och få...

  Läs mer

  Får man ett starkare varumärke av att annonsera på Facebook?

  Facebook är i dag den största av de befintliga sociala mediekanaler som finns. Facebookannonsering eller sponsrade inlägg kan vara väldigt effektiva. Oavsett om du vill ha fler följare eller behöver sprida ett sponsrat inlägg, eller om du behöver hjälp med Facebook Shopping – vi finns här för dig. Annonsering på Facebook kan dock bli både dyrt och verkningslöst för den som saknar en sociala medie-strategi. Om du anlitar oss kommer vi att lägga upp en plan samt mäta och följa upp de resultat din annonsering ger.

  Hur används Instagram för försäljning?

  Instagram är en sociala medie-kanal som växt sig starkare på senare tid. Precis som på Facebook kan du tagga produkter och sponsra inlägg samt skapa historier (Instagram Stories). Instagram Shopping är en annan möjlighet, för den som säljer produkter. Instagram ägs av Facebook, och på så sätt hör de två olika sociala medierna ihop. Vilken av dem som är bäst lämpad för dig som företag är något vi kan hjälpa till att avgöra. Självklart hjälper vi till med en bra plan, kreativa inlägg för ditt Instagram feed och mätbarhet även när det gäller Instagram för företag.

  Influencers – hjälper ni till med sådant?

  Vi jobbar med ett nätverk av olika influencers, som finns över hela landet och som är inriktade mot olika områden. Inredning, entreprenörskap, friluftsliv och mode är vanliga inriktningar bland dessa, men vi har kontakt även med mer nischade bloggare. Vad du som företag kan vinna på att arbeta med influencer marketing är såväl exponering som länkvärde. Om en bloggare med många besökare och högt värde länkar till din hemsida, kommer Google att tolka detta som en signal på att din hemsida förtjänar ett högt värde den med. Det kan bidra till att du får en bättre placering i Googles sökresultat. Dock krävs det att blogginlägget är relevant och passar kontextuellt ihop med dig eller din produkt.

  Varför ska jag annonsera i sociala medier?

  För dig som vill nå nya kunder via digitala medier och få fler följare – bjud in via sociala medier. Detta kan uppnås såväl sponsrat som organiskt, och som sociala medier byrå kan vi hjälpa dig. Arbetet handlar dock om mer än att bara synas – som det hörs på namnet är detta socialt. Du har chansen att hålla konversationen vid liv genom din Facebook-sida, via Instagram, Snapchat, Twitter och allt annat. Detta kräver att du väljer rätt kanal, planerar väl och följer upp. Om du hellre vill låta oss sköta detta åt dig, ta kontakt med oss här.

  Vad innebär det att jobba med sociala medier-annonsering?

  Större företag använder ofta de sociala kanalerna för att nå ut med nyheter, förklara varför en tjänst har temporära störningar, fråga sina användare om råd och önskemål – eller som reception. Möjligheterna är många, och precis som allt annat på ett företag kräver detta tid och arbete. Vårt råd är att du inte gör något innan det finns en social medie-strategi färdig. Här av dig till oss på BananByrån så hjälper vid dig med detta.