Vi bygger din plattform för e-handel

Vi hjälper dig att skapa en webbshop som levererar och driver in intäkterna, samtidigt som den gör dina kunder glada. Den här byrån har järnkoll på allt som behöver lira för en framgångsrik e-handel: plattformen, SEO & content, betallösningar och annonser. Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig!

Vilka webbshop plattformar och betallösningar hanterar ni?

Vi är anpassningsbara, men om vi får välja blir det WooCommerce och Klarna som vinner. Denna kombination har lyckats bra med flera kunder, och rent tekniskt tycker vi om att följa fungerande recept. Med detta sagt: vi hanterar ett flertal plattformar och betallösningar.

Vad ingår i arbetet från BananByrån när det gäller e-handel?

Vi är en fullservicebyrå som ger dig en fullt fungerande webbshop för din e-handel. Detta innebär sökordsanalys, SEO-optimerat content och inlagda snygga ändamålsenliga bilder på dina produkter samt tydliga call to actions. Självklart levereras din nya webbshop med en snygg design och en URL-struktur som gör det enkelt för dina kunder att handla.

Hur håller jag koll på affärerna?

Vi kopplar in målspårning via Google Analytics och Google Tag Manager. Detta gör att du ser dels vad du tjänar, dels hur ditt innehåll levererar. Nästa steg är att du börjar annonsera via Google Ads, Google Shopping, Facebook Shopping eller Instagram Shopping – ja, valmöjligheterna är många.

Skulle du vilja ha hjälp med E-handel?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av de webbshopar vi skapat

  Danielsson Flyreels – E-handel

  Danielsson gör premium-flugrullar som är kända över hela världen för sin enastående prestanda. Vi fick äran att bygga deras nya webb, som är tvåspråkig och ger människor över hela världen möjlighet att beställa flugfiskerullar.

  Läs mer
  Hundskolorna – E-handel

  Hundskolorna erbjuder kurser för hundar av olika format och åldrar. Eftersom det är mycket information kring verksamheten, är det vettigt att ha en hemsida. Förutom design och produktion hjälpte vi med SEO, så att hundägarna i Skövde med omnejd hittar in hit.

  Läs mer
  Te & kaffehandeln – E-handel

  Några hundra meter från BananByråns kontor i Falun ligger Te & Kaffehandeln. De har ett välsorterat utbud av te, kaffe, choklad med mera. Numera är det inte bara faluborna som kan njuta av deras goda teer, utan även de som handlar i den webbshop vi byggt åt dem.

  Läs mer
  Vestlis Fiske – E-handel

  Vestlis Fiske är ett välkänt namn för fiskeintresserade i Dalarna, och nationellt. Fram tills 2018 fanns de endast representerade rent fysiskt. Numera kan du också köpa deras fiskeprylar på nätet.

  Läs mer
  Lastcykel – E-handel

  Babboes lastcyklar är en succé! Jättekul att få jobba med en produkt som ligger i tiden. Vi har hjälpt denna kund att skapa en ny fräschare webbutik med försäljning av cyklarna, samt med målspårning inkopplad via Google Analytics och Search Console. Kunden får nu järnkoll på sina organiska besök likväl...

  Läs mer
  IECT Sweden AB – E-handel

  Vi hjälpte denna kund att få ut sina produkter, satellittelefoner med tillbehör samt abonnemang, i en webbutik. Kunder kan nu sortera efter olika kategorier, lägga varor i en korg och beställa. Betalning sker smidigt med kreditkort eller Klarna.

  Läs mer
  Önskehuset – E-handel

  Önskehuset har sedan 2002 drivit en inredningsbutik i centrala Borlänge. BananByrån har hjälpt dem att nå utanför stadens gränser genom att erbjuda sina varor på nätet i en e-butik. Hur är e-handeln byggd? Vi har använt oss av WordPress och Woocommerce. Som betallösning används Klarna, en tjänst som näthandlande kunder...

  Läs mer
  Ventbutiken – E-handel

  Ventbutiken säljer ventilationsaggregat och tillbehör på nätet. BananByrån fick i uppdrag att skapa en ny webbutik åt företaget. Detta skedde i WordPress och Woocommerce. Vilka funktioner finns i e-butiken? Ventbutiken erbjuder ett stort sortiment, varför kategorisering och sökfunktion har varit viktigt. Vi har även skapat en prenumerationstjänst för att kunderna...

  Läs mer
  Matts Mattor – E-handel

  Matts Mattor hade en gammal hemsida. Istället för att laga diverse småproblem bestämde vi ihop med kund att bygga en ny. Det blev en modern responsiv sajt som är självförklarande och lättnavigerad – så som en webbshop behöver vara. Kunden var väl förberedd när det gällde designen. Vi utgick från...

  Läs mer