Vi bygger din nya hemsida

Vi har flera paket och lösningar för dig som företag. För att få mer information, ta kontakt med oss här. Vi har som princip att först och främst gå igenom ditt behov, innan vi ger förslag på hemsidealternativ. Din närvaro på nätet har ett syfte, och målet bör alltid vara att konvertera besökaren. För en e-handel är konvertering att helt enkelt sälja en produkt eller tjänst, medan det för ett hantverks- eller tjänsteföretag handlar om att få potentiella kunder att ta kontakt. Ibland räcker det med en enklare hemsida, och ibland krävs det en större investering. Exakt vad som gäller i ditt fall tar vi reda på genom en dialog med dig.

Vad gör en webbplats konverterande och effektiv?

Det finns flera delar som gör att din hemsida lockar och konverterar. Rent tekniskt behöver den vara mobilanpassad, snabb och konstruerad med rätt format på rubriker, text och bilder. Sedan handlar det om innehållet. En tydlig URL-struktur med väl fördelat och begripligt innehåll, med tydliga call to action-knappar, är A och O. Texterna, bildernas och grafikens syfte på hemsidan ska vara att tala till din målgrupp på ett ändamålsenligt sätt. Call to action behöver finnas med tydligt även rent innehållsmässigt – dina besökare behöver instruktioner. När innehållet är tydligt och väl avgränsat på din webbplats kommer såväl dina besökare som Googles AI-sökrobotar att gilla den. För att bli effektiv i kampanjer är det viktigt att du lägger ner detta jobb.

Vilka är farorna med en gammal eller långsam hemsida?

Google, den dominerande sökmotorn på internet, värderar användarvänlighet framför allt. Om din hemsida bygger på en föråldrad teknik, är långsam och svårnavigerad kommer den att rankas lägre av Google. I dag är det övervägande andel av hemsidebesökarna som använder sina smartphones för att surfa. Din hemsida behöver alltså vara mobilanpassad, men det stannar inte där. Den behöver även ladda snabbt, annars går besökaren vidare till en annan webbplats. Här handlar det om sekunder! När du har fångat besökaren med din mobilanpassade och snabba hemsida är nästa steg att vara relevant. Redan i sökfältet ska det framgå vad den handlar om. Om du lockar mycket trafik, men en liten procentandel stannar kvar – då flyttar Google ner dig i resultatet.

Låter det krångligt? – ingen fara, kontakta oss

Det är mycket att tänka på när det gäller produktion av webbsida. Som företag är det bästa att lägga fokus på sin kärnverksamhet, och det är just därför du ska anlita oss som webbyrå. Vi tar ansvar för hela projektet, och ser till så att allt blir gjort på bästa sätt. För oss är målet att skapa nytta för dig, att du ska öka dina affärer. Ta kontakt med oss redan i dag, så hjälper vi dig att reda ut vad du behöver.

Skulle du vilja ha hjälp med Hemsida?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av de hemsidor vi skapat

  Falu Ungdomsjour – Hemsida

  BananByrån fick uppdraget att bygga en ny hemsida åt Falu Ungdomsjour som kommunicerar väl med deras målgrupp, ungdomar och unga vuxna som behöver stöd och hjälp kring viktiga områden i livet. De flesta ungdomar surfar mobilt, och därför var det viktigt att göra hemsidan lättnavigerad och tydlig i mobilversionen.

  Läs mer
  Mora Hotell – Hemsida

  BananByrån har byggt hemsidan åt anrika företaget Mora Hotell & Spa. I arbetet har vi haft en tydlig fokus på användarvänlighet, tydlighet och en design som tilltalar besökaren. Då majoriteten av trafiken till hemsidan kommer från mobila enheter, har vi lagt mycket arbete på mobilanpassning. I arbetet har sökmotoroptimering varit...

  Läs mer
  Hedemora Glas – Hemsida

  Hedemora Glas hjälper till med persienner, markiser och andra solskydd. Vi på BananByrån har byggt deras hemsida, som berättar om utbud samtidigt som besökaren kan se vilken typ av solskydd som passar.

  Läs mer
  Cubic AB – E-handel

  Cubic AB säljer snöskotrar, fyrhjulingar och annat kul för fritid och arbete. Vi har byggt en hemsida som visar utbudet och berättar om detta på ett vis som intresserar såväl människor som sökmotorer. Klicka hör om du också behöver hjälp av en SEO-byrå.

  Läs mer
  IR Skylt – Hemsida

  IR Skylt gör mer än bara skyltar. Det ville de att vi skulle visa med deras nya hemsida. Det var ett tacksamt jobb för oss designnördar, då det företaget gör är väldigt visuellt och snyggt.

  Läs mer
  VR Simulatorer – Hemsida

  VR Simulatorer erbjuder resor in i andra världar. Till skillnad från många andra lösningar är detta en fullständig VR-upplevelse, där spelarna springer på riktigt på en speciell plattform. Kolla mer på deras snygga hemsida som är producerad av BananByrån.

  Läs mer
  Äventyrsgruvan – Hemsida

  Vi vågar påstå att Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg är en av Dalarnas mest spännande platser. Här erbjuds klättring i sagomiljö, djupt inne i urberget. Företag kan boka konferenser och det anordnas en rad olika arrangemang med körer och annat. Vi har byggt en hemsida där utbudet förklaras, och det går...

  Läs mer
  Dala Padel – Hemsida

  Padel är en snabbt växande sport, som är ett mellanting mellan tennis och squash. Men ändå inte! Vi har byggt en hemsida där spelare kan boka tid med mera.

  Läs mer
  Helob Bygg – Hemsida

  Helob Bygg är en leverantör av hus i Dalarna. Specialiteten är skräddarsydda hus av lösvirke. Vi hjälpte dem att få en iögonfallande hemsida som hjälper deras kunder att få ett drömhem.

  Läs mer
  Gia Premix – Hemsida

  Det här företaget säljer nödduschar och andra säkerhetsrelaterade produkter till industrier, verkstadsföretag och andra som använder kemikalier. Den hemsida vi byggt är deras produktkatalog på nätet.

  Läs mer
  Klassfoder – Hemsida

  Klassfoder säljer naturligt hundfoder utan tillsatser. De vill med sin hemsida nå ut till återförsäljare och berätta om sina produkter. Vi har hjälpt dem bygga en ändamålsenlig och snygg webb.

  Läs mer
  Soliva – Hemsida

  Soliva erbjuder solcellslösningar över hela landet. Eftersom deras kunder och potentiella kunder söker information om denna växande marknad online, är det viktigt med en bra och informativ webbplats. BananByrån blev deras val av webbproducent. Visst blev det snyggt?

  Läs mer
  Löparäventyret – Hemsida

  Frida Södermark är en ultralöpare som varit med att vinna silver i VM och guld i EM. För henne är det viktigt med en bra webbplats, där hon kan informera om olika arrangemang, föreläsningar med mera. Vi på BananByrån fick uppdraget och är nöjda med resultatet.

  Läs mer
  Wasa Grafiska – Hemsida

  Print/tryck och digitalt brukar framställas som motpoler. I det här fallet förenas de i en stilfull hemsida. Wasa Grafiska är ett företag som grundades 1973. Kolla in dem om du behöver hjälp med trycksaker.

  Läs mer
  Lappens Grill – Hemsida

  Lappens Grill är välkänd i Dalarna. Här får du enligt traditionen rejält med mat när du beställer. Traditionellt eller ej, alla verksamheter behöver förnya sig. BananByrån fick uppdraget att ge Lappens Grill en snygg hemsida, som självklart är mobilanpassad.

  Läs mer
  DalaLås – Hemsida

  Dala Lås ville ha en hemsida som andas det de handlar om: säkerhet. Vi satsade mycket på det visuella och skapade symboler för varje affärsområde.

  Läs mer
  Smidesrum – Hemsida

  Den här kunden levererar produkter för att dela av rum, skapa nya rum och för avdelning av kontor med mera. Produkterna är stilrena och snygga, och har uppmärksammats av inredningsmagasin, bloggar med mera. Av denna anledning är det viktigt att visa upp företaget visuellt. Vi har gjort en redesign av...

  Läs mer
  KITCHENWIZ – Hemsida

  Denna kund förser hushåll med bra vardagsmat. Bland annat genom en färdig matkasse. Kitchenwiz har fått hjälp med en befintlig hemsida, byggd i WordPress. BananByrån har gjort om startsidan till en snyggare design, justerat mobilversionen av hemsidan samt byggt en ny landningssida för en av produkterna. I vårt arbete med...

  Läs mer
  ScanArc – Hemsida

  Scanarc i Hofors utvinner värdemetaller ur industriavfall. Vi fick uppdraget att skapa en ny webb till detta anrika företag. Vi såg det som viktigt att få fram en industriell men ändå modern känsla, och tycker vi lyckades bra. Till hemsidan skapades grafik, grafisk profil, film och onpage. Bilderna på hemsidan...

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Hemsida

  En hemsida från BananByrån innebär att flera kreativa hjärnor samverkar, till ett resultat som är både snyggt, informativt och konverterande. Denna webbplats byggdes i WordPress. Den är mobilanpassad, snabb och sökmotoroptimerad. Vi har kopplat på målspårning via Google Analytics och Google Tag Manager, vilket innebär att kunden kan mäta hur...

  Läs mer
  Åhlenius Strateger – Hemsida

  Åhlenius Strateger hade problem med synligheten på Google. Detta visade sig bero på brister rent tekniskt. BananByrån fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida åt företaget, som jobbar med chefsutbildning och verksamhetsutveckling. Som du ser ville de att det ska synas att de är från Falun. I det...

  Läs mer
  Svenska Affärskoncept – Hemsida

  Koncepta hjälper företag att nå ut med sina varumärken. I det här projektet behövde de själva hjälp med att nå ut med sitt eget, i form av en hemsida. Resultatet Vi valde en stilren och ljus, tydlig design som har videobakgrund på förstasidan. Texterna och optimeringen har gjorts av kunden...

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Hemsida

  Kunden anlitade BananByrån för att skapa en ny hemsida, då den befintliga var gammal och behövde moderniseras. Utmaningen med att göra en hemsida åt en bilfirma är att dels följa riktlinjer från bilfabrikaten, samtidigt som det viktiga personliga intrycket behöver gå fram. CTA och optimering Vi fokuserade på tydliga CTA...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Hemsida

  Det var nog här det började. FST-Säkerhet kom till oss framförallt för att deras gamla hemsida höll inte måttet. Den var gammal och svårnavigerad och hade ingen genomtänkt strategi.  Här var det bara att rulla upp ärmarna och hugga i. Vi började med en behovsanalys för material, vad fanns och...

  Läs mer