3D Visualisering


Visualisering

Vi producerar bilder av era produkter och tjänster i 3D. Med modern cad-teknik så skapar vi perfekt 3D-rendering och visualisering i datorn. Dessa bilder passar utmärkt för presentationer i tryckt material eller på nätet.

Med 3D menas att man ger figurer eller bilder höjd, bredd och djup. Detta är perfekt för situationer där ett foto eller en vanlig illustration inte räcker till eller är möjlig att framställa.

Med 3D rendering och visualisering så kan ni få bilder på era produkter innan ni har den första prototypen färdig. Det kan vara användbart om man till exempel ska tillverka enstaka produkter efter beställning.

 

Ni slipper kostsam fotografering

3D är ett alternativ som kan ersätta komplicerade och dyrbara fotograferingar. En fotografering tar tid och kan vara komplicerad eftersom den kräver rätt ljus och är beroende av en rad olika förutsättningar för att bilderna ska bli bra. Genom att använda bilder som producerats i datorn genom 3D-rendering har du själv full kontroll över slutresultatet.

Genom moderna cad-program så kan vi mata in alla detaljer om er produkt och ut kommer en 3D-visualisering som ger ett komplett och bra intryck. Detta kan vara till en stor hjälp vid presentation av produkter till kunder.

Det går också att producera bilder på era produkter eller tjänster i olika färger eller format. På det viset blir det ännu mer kundvänligt eftersom kunden får möjlighet att se produkten i olika utföranden.

 

Inga begränsningar

3D rendering och visualisering går att göra på alla möjliga produkter. När det kommer till större saker som möbler eller inventarier är det extra praktiskt eftersom det blir enkelt att skapa bilder som ger ett helhetsintryck.

För både stora och små ting så är 3D-rendering och visualisering ett mycket bra sätt att visa era produkter eller tjänster i en produktkatalog, både i tryckt version och på nätet.

Hör av er om ni har frågor eller tankar om hur detta kan hjälpa er!