Webben


Vill ni låta era kunder pröva era produkter eller tjänster redan på hemsidan? Genom att producera interaktiva lösningar kan ni erbjuda era kunder möjlighet att vrida, vända och byta färg på vad som helst. Detta ger er unika konkurrensfördelar.

Detta betyder att kunder inte behöver ta sig till er, utan de kan i lugn och ro, hemma eller på kontoret, välja och fundera på vad som passar dem bäst.

Detta är en unik service som brukar vara mycket uppskattat bland kunder. Det inger förtroende och skapar en trygghet hos de som funderar på att köpa just det som ni tillverkar eller producerar.
 

Bättre kvalitet till lägre kostnad

Denna form av presentation av produkter behöver varken vara dyrt eller komplicerat. Snarare är det billigare och enklare att erbjuda sina kunder moderna 3D-bilder som går att snurra och ändra karaktär på, än det är med traditionella med fotografering och redigering i en katalog. Ni blir proffsigare och mer attraktiva på webben till en lägre kostnad.

Genom att göra 3D-modeller och publicera dem på er hemsida så kan ni styra resultatet i större utsträckning än vid fotografering. Vi matar in alla information i datorn som behöver vara med. Sedan skapas allt i detalj genom cad-program och får ett proffsigt uttryck.
 

Gör era kunder tryggare

Med 3D-modeller kan ni skapa en produktkatalog som får era framtida kunder att känna sig delaktiga. Det är en trygghet för kunden att få se produkter ur olika perspektiv och det ger er unika konkurrensfördelar. Bland konsumenterna är detta en mycket uppskattad service.

Kontakta oss om ni har frågor kring hur 3D kan förändra er hemsida och göra det lättare både för er och era kunder. Vi tar oss från start till mål tillsammans och ni får vara med i processen och påverka slutprodukten. På det sättet kommer alla att bli nöjda.