fbpx

BananByrån söker SEM-expert

Är du kung eller drottning på Google Adwords och Analytics? Är du SEM-expert? Då behöver vi dig på BananByrån i Falun.

 

Som specialist på BananByrån kommer du ta plats i ett av Sveriges starkaste och snabbast växande digitala team där resultat genom strategisk marknadsföring är i fokus. Just nu är det som växer snabbast hos oss SEM (sökmotormarknadsföring) och vi behöver förstärka med en SEM-expert inom detta område.

 

Det får du som SEM-expert

Du får möjlighet att arbeta med ett team som håller på att sammansvetsas till något som inte skådats i Dalarna tidigare. Eftersom du kommer in i uppbyggnadsskedet kommer du att vara med och sätta prägel på vår SEM-organisation och vårt erbjudande. Det är troligt att du kommer från annan ort, och då vill vi berätta att du kommer att jobba (och troligen bo) i ett litet paradis med röda stugor, stora skogar och grönskande ängar – men ändå med närhet till aktiviteter och uteliv. Du kommer att jobba i våra lokaler på Garvaregatan, ett stenkast från Faluån mitt i gammal gruvarbetarbebyggelse.

 

Det ska du kunna

Vi utgår från att du har några års erfarenhet av digital marknadsföring och att du behärskar Google Adwords, Google Analytics och andra relevanta tjänster fullt ut.

 

Annat önskvärt:  

Brinner för konverteringsoptimering.

Hanterar kalkylprogram som Excel.

Har en bra balans mellan kreativ och strukturerad.

Är resultatdriven och gillar siffror.

Vill aldrig sluta utvecklas.

Bra på att skriva och läsa svenska och engelska. Kunskap i andra språk är meriterande.

Är certifierad för Google Adwords certifierad. Övriga certifikat är meriterande.

 

Om tjänsten

Tjänsten som SEM-expert är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till jobba@bananbyran.se. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta Daniel Lönnroos, rekryteringsansvarig, på daniel.l@bananbyran.se

 

Vad är BananByrån

BananByrån är ett företag som funnits sedan 2013. Vi arbetar med strategisk digital marknadsföring. Mer om företaget kan du läsa på bananbyran.se.