SEO


Vägen till kunderna går genom Google. I dag är det genom enkla sökningar på internet som kunderna når ert företag. SEO-artiklar är ett effektivt sätt att bli högt rankade på sökmotorer.

En SEO-artikel är en enkel journalistisk text med en klar vinkel och tydligt innehåll. Texten hängs ofta upp på ett sökord och ett fenomen kring detta sökord. Detta sökord är något som ni själva väljer och som handlar om er verksamhet.

Genom att kontinuerligt publicera SEO-artiklar så kommer Google:s sökmotorer att ranka er högt.
 

Viktigt att synas

För att kunna konkurrera med andra företag i er bransch så måste ni kunna rankas högt, eller gärna först på Google. Om ni inte syns på Google så finns ni inte.

För att uppnå detta finns flera olika metoder att använda. SEO-artiklar är en av dem. Onpagetexter är en annan. Om ni väljer SEO får ni ett mycket effektivt och enkelt sätt att synas snabbt och väl på Google.

Kvalitén på texten och användning av olika typer av rubriker avgör hur Google kommer att ranka er hemsida. Därför använder vi erfarna och rutinerade skribenter till SEO-artiklar. Våra skribenter har god journalistisk erfarenhet och levererar produkter som står sig väldigt högt i jämförelse med våra konkurrenter.
 

Vi förstår sökmotorer

Google gillar länkar och texter med ett bra innehåll. Därför är det bra att ha många SEO-artiklar då de länkas till er sida. Sedan är det viktigt att de är skrivna på en bra svenska.

Våra skribenter bygger upp SEO som tidningsartiklar, med ingresser och korta stycken i rappt tempo. Detta tas väl emot av sökmotorn och våra kunder får ett bra resultat när kunderna sedan söker efter varor eller tjänster i era branscher.

Har ni frågor eller funderingar kring SEO-texter, hur de fungerar eller vad det kan innebära för er verksamhet? Ring eller maila oss så svarar vi på era frågor.