Analys site


Syns du inte på nätet så finns du inte för kunderna. Den digitala närvaron är helt avgörande för ert företags konkurrenskraft på marknaden. Vi hjälper er att undersöka och analysera hur väl ni står er på nätet.

Vi gör en noggrann analys av er digitala närvaro och sätter den i relation till era konkurrenters. Genom en Analys Site kan ni få en snabb överblick av er situation.

Denna tjänst är att rekommendera för er som vill utveckla en ny hemsida eller förändra sin digitala närvaro. För att det arbetet ska bli så effektivt som möjligt så är det bra att göra analysen först.
 

Proffsig analys ger fördelar

Genom en professionell och fullständig analys kan både vi och ni veta vilka insatser som är viktigast att göra. Efter analysen är ni redo att göra de insatser som krävs för att säkra upp er position på nätet.

Hur sökmotorerna uppfattar er hemsida är avgörande för hur ni kommer att synas på nätet. När kunder söker efter företag som ert kommer de oftast att välja någon av de alternativ som kommer först i sökningen, därför är tjänsten analys site något som kan hjälpa er att bli mer konkurrenskraftiga.

Dessutom är det resultatet en spegel av hur er hemsida står sig mot andra. Vi har moderna och tekniska hjälpmedel för att genomföra en analys som håller hög klass och är exakt.
 

En hemsida kräver förändring

Nätet lever sitt eget liv och är i ständig förändring. Därför blir en webbsida och dess innehåll snabbt inaktuellt. Dessutom är det troligt att era konkurenter också försöker öka sin digitala närvaro och göra sig synliga på sökmotorer.

Därför är det bra om ni regelbundet ser över hur ni står er i dessa sammanhang genom att uppdatera hemsidan och analysera er site. Hör av er till oss om ni har frågor kring er hemsida, eller om ni undrar hur den står sig mot era konkurrenters.