Sökmotoroptimering


Syns ni inte på nätet så finns ni inte för eventuella kunder. Med våra sökpaketet så kan ni förbättra er närvaro på sökmotorer och skaffa er en bättre position mot era konkurrenter.

Det är allmän känt att eventuella kunder trycker på de första alternativ som kommer upp när de söker på en viss produkt eller tjänst. Därför är det där ni helst ska vara. Men för att detta ska vara möjligt så krävs det ofta flera åtgärder. Med vårt sökpaket ökar ni era möjligheter att synas, och i förlängningen att kunden väljer just er produkt eller tjänst.
 

SEO-texter är ett alternativ

Vi erbjuder SEO i form av journalistiska artiklar, skrivna på ett personligt sätt, som publiceras på nätet och länkas till er hemsida. På det sättet ökar trafiken till er webbsida och ni får en bättre ranking på sökmotorer. Sökpaketet är en bra väg mot att synas snabbt på nätet.

SEO är en färskvara som håller några veckor. Sedan är det viktigt att publicera nytt. Våra erfarna skribenter kan månatligen leverera SEO-texter som gör att ert företag syns bättre på nätet. På detta vis så kommer ni att flytta fram era positioner på marknaden.

Det är viktigt att SEO-texter är korrekt skrivna med god svenska och en journalistisk ton. Detta ger en bättre ranking på nätet och uppskattas av sökmotorerna som automatiskt ser dessa texter som seriösa.
 

Vi hjälper er med analys

Genom analys får vi en god överblick av er situation på nätet så att vi kan sätta in insatser som är extra effektiva för er. Vi hjälper er med en strukturerad och noggrann förbättring av er närvaro och synlighet på nätet.

Sökpaketet finns i olika storlekar. Det är samma princip som med traditionella annonser, man köper plats för att synas. Vi på Bananbyrån arbetar ständigt för att hitta nya sätt för våra kunder att synas mer och bättre.