Trycksaker


Alla företag behöver trycksaker. Oavsett om det är för kundmöten, mässor eller event så är det viktigt med ett lager av visitkort och andra profilprodukter.

Trycksaker kan vara allt från de traditionella visitkorten och tröjor med er logotyp till mer fantasieggande produkter. Det viktiga är att era trycksaker ger mottagaren ett positivt intryck av ert företag och er verksamhet.

Med trycksaker som är proffsiga och moderna så ger ni en bild av att ni är ett innovativt företag som strävar framåt. Med mer påkostade och avancerade trycksaker får mottagaren uppfattningen om att det går bra för er.
 

Ni kan styra kunders uppfattning

Vi utformar trycksaker tillsammans utifrån hur ni vill att ert företag ska uppfattas. Ni kan komma med idéer och vi har förslag. Tänk på att det bara är fantasin som sätter gränser kring vilka trycksaker som vi kan ta fram.

Om människor går runt med trycksaker från just ert företag så syns ni helt gratis i många sammanhang. Genom att synas och finnas med i det offentliga rummet så existerar ni också i det allmännas medvetande.
 

Riktad reklam ger effekt

Många människor väljer det som är bekant när de ska köpa varor eller tjänster. Reklam på olika sätt har en stor påverkan. Har ett visst företag passerat näthinnan vid flera tillfällen så lägger människan det på minnet.

Trycksaker är minst lika viktiga som alla andra reklam och PR-kampanjer. Det är ett sätt att synas och vara på plats där det händer. Genom att dela ut pennor, USB-minnen och andra nyttiga ting så sprider ni också ett budskap.

Vi hjälper er att utforma trycksaker som passar er och ger en positiv bild av ert företag. Era trycksaker kommer att vara unika och skapade bara för er. Här finns inga mallar utan kreativt skapande i syfte att ge er konkurrensfördelar.