Foto


Satsa på professionellt bildmaterial till er hemsida och era trycksaker. En bild kan säga mer än tusen ord och bilder är därför en viktig del i design av hemsida eller trycksaker.

Bilder syns tydligt på din hemsida och deras kvalitet är därför av största vikt för hur mottagaren ska uppfatta er verksamhet. Intressanta, skarpa och beskrivande bilder är en väg till att vinna kundernas intresse. Med bilder som är rätt tagna och väl genomtänkta så kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förmedla ett budskap.
 

Skapa en bildbank

Vi kan hjälpa er med att ta fram en bildbank över ert företag som ni kan använda för en lång tid framöver. Det är väldigt behändigt att ha en sådan bildbank, till exempel när ni behöver ta fram material till foldrar eller för mässor och andra event. Då är det enkelt att plocka fram bilderna och skicka dem till tryckeriet som tar fram de färdiga produkterna.

Vi har professionellt kunnande och god erfarenhet av foto. Genom att hjälpa er med bilder som speglar ert företag eller organisations verksamhet och produkter så kan vi göra er hemsida eller olika sorters trycksaker mer slagkraftiga.

Tillsammans med er så tar vi fram ett bildmaterial som ni kan känna er trygg med. Bilderna ska stärka er identitet och lyfta det sammantagna intrycket av er.
 

Modern teknik och traditionellt hantverk

Vi har den senaste tekniken och kunnandet som gör det möjligt att ta bilder på ett konstnärligt, journalistiskt och kommersiellt sätt. Vi fotograferar och efterbehandlar för att bilderna ska få den där sista extra touchen.

Vår fotograf kommer att kontakta er och noggrant läsa på om er verksamhet. Det är viktigt att denne får en grundlig kunskap om vad ni gör och vilka ni är. Då kan vi också skapa bilder som stärker ert företags identitet och ger en positiv bild till kunder.