Support


Låt oss sköta er webbsida. För att ert företag eller organisation ska uppfattas seriöst så krävs det att hemsidan är uppdaterad och fylld med ett relevant och proffsigt innehåll. Detta kan vi hjälpa er med.

En webbsida klarar sig inte ensam. Den behöver omvårdnad och ständig uppmärksamhet. Det räcker att den blir försakad en kort tid för att det ska märkas bland kunder eller intresserade.

Vi på Bananbyrån har ett brett kundsortiment med olika företag vars webbsidor vi dagligen sköter om och supportar. Förutom att se till att innehållet är relevant och aktuellt så finns det mycket att tänka på.
 

Skydda er från spam

Antispam är en viktig del där vi med modern teknik och kunnig personal ser till att ni inte blir störda eller rentav ofredade av spam. Support är en tjänst som uppskattas och gör det enklare för er att kunna hantera e-post och kundrelationer.

Virusskydd är något som är nödvändigt om ni ska känna er trygga. Skyddet måste hela tiden ses över och uppdateras. Det är en komplex process som tar dig. Genom att anlita oss får ni det bästa tänkbara skyddet mot virus.
 

Skydda dig från misstag

Om du råkar ta bort information från din webbsida eller om något händer så är det bra med säkerhetskopiering. Genom att anlita oss kan ni känna trygghet i att er hemsida är säker och att ingenting kommer att hända. Vi vaktar som hökar över er sida och ser till den är säker.

Webbhotell och domänkostnad ingår alltid när ni tecknar ett supportavtal med Bananbyrån. Genom att anlita oss får ni en designad webbsida som underhålls professionellt.

Med en kunnig och erfaren support som Bananbyråns så kan ni lugnt fokusera på er kärnverksamhet. Det finns ingen anledning för er att lägga tid och resurser på att sköta om något som blir bättre och billigare om externa konsulter tar hand om det.