Webbshop


Vill ni använda internet som en butik? Vårt retail-paketet hjälper er att starta en webbshop. Det gör att ni kan nå ut till ännu fler kunder och kanske spara in på lokalkostnader.

Allt fler konsumerar via nätet. Det är ofta billigare och sparar tid för konsumenterna. Genom att gå online med er butik och försäljning så kommer såväl er kundkrets som omsättning att öka.

Vi hjälper er att komma igång med er webbshop. Vi på Bananbyrån har hjälpt flera andra företag att starta upp och har god erfarenhet och ett stort kunnande inom området. För oss är detta inget nytt och med vår hjälp kommer ni att få en bra start.

Alla företag och verksamheter måste hela tiden förnyas för att generera utveckling och även för att överleva. Med en webbshop så kommer er konkurrenskraft att öka och.
 

Hur går det till?

Med vårt retail-paketetet så kan vi tillsammans skapa en webbshop som passar ert företag och era produkter. Vi utformar allt så det är unikt designat och speciellt för er. Ni kan vara med genom hela processen, komma med synpunkter och önskemål.

Först träffas vi och ni berättar om era tankar kring webbshopen. Sedan går vi in på detaljer och hur arbetet kommer att byggas upp. Vi på Bananbyrån kommer att sätta oss in i ert företag, era produkter och bransch för att göra det så bra som möjligt.
 

Vid lanseringen

När webbshopen sedan lanseras så ska allt vara perfekt. Det är också viktigt att er butik på nätet syns ordentligt i sökmotorer. Därför kan det vara bra att i samband med en lansering av webbshop också göra en kampanj så att ni får en bättre ranking på webben.

En webbshop är ett utmärkt sätt för er att spara pengar. Ni kan dra in på lokalkostnader och bli mer effektiva. Dessutom blir det möjligt att sälja till helt nya kundgrupper. Hör av er till oss om ni har frågor.