Webbsida


En webbsida ska vara en spegel av det företag eller organisation som äger sidan. I dag fungerar webbsidan som ert ansikte ut mot allmänheten. Det är en modern version av det klassiska skyltfönstret.

Genom er webbsida så kommunicerar ni med allmänheten. Här kan ni själva styra vilken uppfattning människor ska ha om er verksamhet. Därför är det viktigt att ha en genomtänkt webbsida som tydligt förklarar vad ni gör och vilka ni är.

En webbsida som är professionell och underhålls rätt kan vara vägen mot framgång. Det är här som framtida kunder får sitt första intryck av er. När konsumenter ska konsumera så väljer de impulsivt efter en första känsla.
 

Öka omsättningen

Med en bra webbsida som ger ett gott intryck så kan ni öka omsättningen och få fler kunder. Texter och information bör vara skrivna på ett förståeligt sätt och samtidigt ge ett intryck av att ert företag kommer att leva upp till krav och förväntningar.

Kampen om kunderna börjar på nätet. De flesta som konsumerar i dag googlar den produkt de söker efter. Genom en väl genomarbetad strategi och webbsida så kommer ert företag att synas när någon söker efter produkter i er bransch.
 

Olika sorters hemsidor

Det finns olika sorters webbsidor. Allt från enklare varianter som görs utifrån en mall till mer avancerade som syns bra på sökmotorer. Dessutom finns webbsidor med stort utrymme för mer avancerade ändamål som en webbshop.

Vi på Bananbyrån är ett proffsigt team som kan utforma er hemsida från grunden och hjälpa er så att ni syns på nätet. Hör av er till oss om ni har frågor eller behov av en hemsida till ert företag eller organisation.

Vi ser till att skräddarsy produkten så att den passar just er och era kunder. En bra webbsida är ett hantverk, som att bygga ett hus. Det krävs flera olika professioner, från programmerare till designer och skribenter. Alla jobbar i ett lag för att uppfylla er önskan.