Kommunikationsbyrå Falun tar höjd – BananByrån summerar 2016

 

BananByrån – Året som gått för vår kommunikationsbyrå Falun

Vårt fina BananByrån en kommunikationsbyrå Falun har tagit sig igenom det gångna året i svett och tårar, glädje och hunger med bravur. 2016 var det tuffaste, mest utmanande året i vårt bolags historia. Här nedan kommer en kortare summering från året som har gått.

  • BananByrån har strax klarat av sitt tredje år i branschen. Ett år som för de anställda, kunder och bolaget innehöll många förändringar och förbättringar. 2016 är ett år som har innehållit många tuffa utmaningar vilket resulterade i stora förbättringar i alla våra led genom organisation.

 

  • Detta var året då BananByrån gick ifrån en liten lokal byrå till att bli en av mellansveriges största byråer.

 

  • Detta var året då vi både bevarade förtroendet hos många lojala kunder men också ökade vår kundstock lokalt, nationellt och internationellt.

 

  • Det här var året då vi satsade ordentligt på att expandera nationellt genom vår säljkår, men vi nådde ej riktigt hela vägen fram till vår målsättning. Men vi ökade vår totala närvaro i landet ordentligt, vilket är otroligt kul och givande. Numera finns vi i två städer, helt enligt vår målsättning för 2016. Vi finns representerade i Dalarnas län och Stockholms län/stad. I nära kommunikation och utveckling med kunden varje dag.

 

  • Vi har ökat nya kunder med ca 40% från föregående år, vilket gjort vårt varumärke starkt i Dalarna samt de övriga orter vi finns representerade i.

 

  • Under året har vi förändrat och nyanställt personal både i produktionsavdelningen och inom säljkåren successivt. Vi har gått ifrån att vara vid ingången av 2016 fyra personer, till att växa till nio hängivna och ambitiösa kollegor. Vi har alltså mer än dubblat vår personalstyrka det gångna året! Denna förändring i personalstyrkan har inneburit hårt arbete i form av utbildning men även utveckling inom organisationen. Detta för att få den bästa kvaliteten till våra kunders projekt, men också för att arbeta med fungerande kollegor mot vårt bolags höga ambitioner.

 

  • Vår omsättning 2016 ser även ut att fördubblas som tidigare år. Detta blev även vår målsättning vid det tredje kvartalet. Att nå detta är helt makalöst bra. Utifrån de slutgiltiga siffrorna, leveranser och utmaningar som vi presterat under året börjar nu en ny resa! Resan som innebär att vi som organisation analyserar och förbättrar minsta beståndsdel för att bli ännu vassare mot målet: att bli bäst. Detta är något som vi i ingången på året 2017 samt under hela året kommer att sätta enormt stort fokus på.

 

  • 2017 är året, då vi kvalitetssäkrar organisationen, vilket ni som har varit med oss under en längre tid, redan märker av. Denna resa har bara redan börjat och därför tackar vi ödmjukast för förståelsen och förtroendet från er som varit med i BananByråns resa under året.

 

  • Vårt intresse är att utveckla allt ifrån programvaror, tjänster och säkra leveranser till minsta lilla grundsten i vår organisation. BananByråns målsättningar är att växa sig nära dig som kund eller kollega. Vi har ambitionen att bli bäst, inom vår bransch. Vi är medvetna om att den resan är lång, men vi är beredda att ta den kampen.

 

  • Vi har bestämt oss! BananByrån är något att räkna med, för vår ambition är att bli bäst, från ”planta till planka”. Vi kommer varje dag försöka göra skillnad. Tänk bara på hur vackert vi avslutar detta året, där alla anställda valde att ge sin julpresent som en gåva till valfri hjälpande organisation. Våra anställda bidrog 2016 med gåvor till Unicef, Barncancerfonden, SOS Barnbyar samt Musikhjälpen.

 

 

Vi alla önskar er ett Gott Nytt år och ser framemot 2017 tillsammans!