stick ut i flödet med en snygg reklamfilm

Med en snygg och smart reklamfilm sticker du ut i flödet, och lockar nya kunder samtidigt som du påminner de befintliga om att du finns. Vi hjälper med allt från idé och manus till en färdigklippt reklamfilm redo för YouTube eller Facebook-flödet. Kontakta oss nu.

Vad kostar en reklamfilm för företag eller produkt?

När det gäller säljande filmer och rörlig reklam lever det fortfarande kvar en uppfattning om miljonbudgetar. I många fall stämmer det också, men om du inte heter BMW eller Coca Cola har du förmodligen en mindre budget. De goda nyheterna är att du i dag får en snygg film även för mindre pengar. Vi på BananByrån är specialiserade på snygga smarta produktioner som det inte behövs ett team på många personer att förverkliga.

Hur är ert tänk kring reklamfilmer?

Vår inställning är pragmatisk. En film, precis som en text eller hemsida, finns av ett syfte. Den ska driva intäkter åt dig som företag. Det finns ingen annan anledning. När det gäller rörlig reklam är tanken att den ska vara uppseendeväckande, sticka ut och gärna vara kul. Detta leder till nyfikenhet och, förhoppningsvis, ett klick. Därifrån mäts responsen, hur många som klickat och hur många av dessa som konverterats till kunder.

Film som är bra för SEO

En av de viktigaste faktorerna för att få höjd ranking av Google i sökfältet, är tid och aktivitet på hemsidan. Du som har rörligt material på dina landningssidor kommer att ha en god chans att få dina besökare att stanna längre. Kombinerat med säljkraften i en förklarande film ger dig detta många fördelar.

Gör ni TV-reklam också?

De filmproduktioner vi skapar kommer att kunna visas även på TV. En hel del företag jobbar även med reklam på bio. Om dessa exponeringssätt är relevanta för ditt företag beror på produkt/tjänst och målgrupp. Hör av dig till oss så diskuterar vi vidare.

Skulle du vilja ha hjälp med Reklam?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av de filmer vi skapat

  Lastcykel – Film

  BananByrån skapade en serie filmer åt Babboe, med syfte att visa hur mycket frihet och...

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Reklamfilm

  Vad passar bättre att göra folk sugna på bröd, än att visa brödbakning? Gissa om...

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Film

  För en bilförsäljare handlar mycket av affären om att få en personlig kontakt, och få...

  Läs mer
  LEAX Group – Verksamhetsfilm

  Leax Group stod inför en utmaning. De ville kunna beskriva sin verksamhet i Falun för...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Film

  FST-Säkerhet ville förmedla ett budskap i ett komprimerat format. Film(!) sa vi. Och här är...

  Läs mer