Content is king!

Relevant innehåll på hemsidan är A och O både för SEO och ur dina kunders perspektiv. Vi hjälper dig med webbcontent som är välskrivet, tydligt och konverterande. Ta kontakt här nedan om du behöver hjälp med detta.

Varför är content viktigt?

När Google avgör vilka landningssidor som ska visas i sökresultatet görs en bedömning utifrån innehållet på din sida. Detta tas även med i beräkningen när det gäller Google Ads. Googles AI sniffar igenom innehållet och avgör sedan relevansen. Bra webbcontent bidrar till en bättre quality score, och därmed till billigare annonsering med bra resultat.

Min hemsida har inte så mycket content, måste den det?

Om du har för lite textinnehåll på din hemsida kommer dina besökare att sakna instruktioner, som annars hade hjälpt dem att hitta till dina produkter/tjänster och handla. Samtidigt kommer inte Google att veta riktigt vad sidan handlar om. Content är alltså king!

Skulle du vilja ha hjälp med Content för hemsidor?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några vi hjälpt skapa innehåll för webb

  IECT Sweden AB – Content Webb

  IECT Sweden AB fick hjälp med textinnehåll till sin hemsida Satavenue, som bland annat säljer satellittelefoner och abonnemang. Utmaningen låg i att skriva säljande och förklarande texter som samtidigt optimerades på rätt fraser mot Google.

  Läs mer
  Lastcykel – Content

  Lastcykel, lådcykel, cargobike, elcykel med flak, flakcykel – kärt barn har många namn. Vad folk söker på exakt är svårt att veta, men med rätt verktyg går det att få en indikation. Vi gjorde en analys av sökorden och skapade texter som är säljande och Google-optimerade.

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Professionell Text

  En hemsida utan text är oftast obegriplig. Snygga bilder – javisst, men om besökaren inte får instruktioner blir det ingen konvertering. För denna kund gällde det att få fram ett vänligt budskap, tydliga instruktioner/CTA och formuleringar som säljer bröd. En rolig utmaning!

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Text

  Bilfocus behövde textcontent till åtta olika landningssidor på sin nya hemsida. Efter att ha satt en tydlig och relevant URL-struktur gjordes en sökanalys, där sökord togs fram. Därefter producerades texterna för att optimeras mot Googles sökmotor. I det här fallet handlade det om bilmärkena Ford och Huyndai samt en lokal...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Text

  En hemsida fylld enbart med bilder kanske kan va snygg. Men den fyller kanske inte alltid det syfte som det ska. FST-säkerhet ville ha hjälp att skriva kvalitativa texter som var anpassade både för besökarna men även för Google.  Vår skribent fixade detta och resultatet hamnade tillslut på FST-Säkerhets nya...

  Läs mer