Få hjälp med grafisk design

Utan snygg design, iögonfallande logotyp och en väl genomtänkt grafisk profil är det svårt att sticka ut i dagens sociala medie-flöden. Med vår hjälp tar ditt företag några rejäla kliv framåt med sin visuella kommunikation. Våra digitala designers ligger bakom en mängd effektiva hemsidor, annonser, broschyrer och andra grafiska uttryck. Vad menar vi då med effektivt? Jo, vårt arbete skapar resultat i form av intäkter till våra kunder. Vi hjälper företag att lyckas visuellt med sitt varumärkesarbete och i slutändan hjälpa sina kunder, och tjäna pengar. Kontakta oss nu om du också vill nå ut, synas och uppnå resultat med din marknadsföring.

 

Skulle du vilja ha hjälp med Grafisk design?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Olika projekt som ingår under grafisk design

  Vilka tjänster ingår i grafisk design?

  Som fullservicebyrå kan vi erbjuda flera produkter inom grafisk design. Ofta är det grafiska arbetet en del av större projekt som hemsidor och filmer. Här är en del av det vi kan hjälpa till med när det gäller skapande av grafik. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi ta er hela vägen och beställa tryck, profilkläder, bilfoliering med mera. Exempel på vad vi kan skapa och hjälpa till med:

  • Design för hemsida
  • Grafisk profil och grafisk manual
  • Logotyp
  • Broschyrer, foldrar, böcker och tidningar
  • Grafik för annonser och sociala inlägg
  • Infographics
  • Illustrationer
  • Animeringar i 2D och 3D
  • Utformning och design av nyhetsbrev
  • Visitkort och brevpapper
  • Bilstripning / foliering
  • Profilkläder och profilprodukter
  • Skyltar
  • Specialönskemål – inga idéer är för galna och orealistiska!

  Finns det några exempel jag kan se?

  Vi har satt ihop några exempel på vad vi gjort till andra kunder. Du kan se exempel på denna sida. Som byrå har vi jobbat med både små, medelstora och större företag inom en rad branscher. Förhoppningsvis hittar du något som är representativt för din verksamhet. Om inte – säg till så ger vi dig fler exempel.

  Behöver du logotyp till ditt företag?

  Våra grafiska designers hjälper dig att skapa en logotyp som fungerar såväl digitalt som i tryck. Detta arbete är ofta en del av framtagandet av en grafisk profil för företag. Du som företag kommer att vinna mycket på att skapa grafisk profil, då detta är ett arbete som kan användas i många sammanhang. Oavsett om du är ett hantverksföretag som ska trycka profilkläder, en e-handel som behöver en snygg hemsida eller ett tjänsteföretag som behöver ett enhetligt uttryck; vi hjälper dig att ta fram produkter som ligger till grund för din visuella kommunikation.

  Vad behöver jag göra själv?

  Som företag behöver du bara svara på några frågor från en av våra designers, så tar vi arbete från där. Beroende på dina värderingar, din bransch och vilka kunder du vänder dig till förtydligar vi din visuella identitet. Dina medarbetare ska känna igen sitt varumärke och känna stolthet, samtidigt som det är tydligt för kunderna hur ditt erbjudande ser ut.

  Varför ska jag välja er?

  BananByrån är en jordnära och prestigefri digital byrå som alltid jobbar resultatinriktat. Som kund kan du räkna med att vi gör allt för att du ska tjäna pengar på dina marknadsföringsinvesteringar. Vi slösar inte tid på att gissa, utan ser till att mäta resultaten med moderna verktyg. Läs mer om mediestrategi här. En annan anledning att välja oss är för att vi är en modern byrå. Vi har haft fokus på digital marknadsföring sedan starten. Om du är trött på det gamla vanliga – ge oss Bananer en chans. Kontakta oss nedan.

   

  Vad som ingår inom grafisk design