Visa vilka ni är!

Visa upp dig och din personal i personalfoto som ger ett personligt och välkomnande intryck. Detta är en mycket viktig del när det gäller att vinna kundernas förtroende. Våra fotografer hjälper er att fånga de olika personligheterna och förmedla dem till era kunder.

Sker personalfoto i studio eller hos oss?

Vi är ett modernt företag som jobbar mobilt. Vår fotostudio är därför flyttbar, och vi kommer gärna ut för att fotografera på plats hos dig. När det gäller personalfoto kan det vara bökigt att frakta hela styrkan till en fotostudio, och därför är foto på plats att föredra.

Kontakta oss

I andra fall kan det vara enklare att er personal kommer till oss på BananByrån och blir fotograferade av våra professionella fotografer. Exempelvis om ni är ett tjänsteföretag utan något fast kontor, eller om era lokaler inte lämpar sig för fotografering. Om du är osäker på vad som är bäst – kontakta oss så löser vi detta.

Skulle du vilja ha hjälp med Personal­foto?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

    Några av de företag vi fotat personal åt

    Bilfocus Dalarna – Foto

    Bilfocus Dalarna behövde snygga representativa bilder för hemsidan, och även för andra sammanhang. Vår fotograf åkte till kund och fotograferade exteriör och interiör, och levererade färdigredigerade bilder direkt in på webbplatsen.

    Läs mer