Php-språket. I vilket land pratar man det?

Behöver du en PHP-utvecklare? Om du använder WordPress som plattform för din hemsida är det PHP som gäller om du behöver specialfunktioner. Kontakta oss på BananByrån så hjälper vi dig med detta.

Vad kan man göra med PHP?

PHP är ett vanligt programmeringsspråk, då det är öppet och används av många miljoner användare världen över. De plugins som finns till WordPress är i regel byggda i PHP. Du kan bygga funktioner för e-handel, beräkningssystem för beställning av måttanpassade produkter, avancerade formulär och sorteringssystem. Dessa är bara några exempel.

Hur vet jag att det är en PHP-utvecklare jag behöver?

Börja i rätt ända: ta kontakt med oss, så lyssnar vi på ditt behov och ser hur vi kan lösa ditt behov. Vi är vana vid att specialanpassa funktioner för hemsidor, och även skriva egna funktioner från grunden.

Skulle du vilja ha hjälp med PHP?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

    Några projekt vi löst med PHP

    KITCHENWIZ – Programmering

    Förenkling har varit ledordet när vi jobbat med Kitchenwiz. Vi har skapat ett retailsystem, där tre olika system har knutits samman och automatiserats. Detta sparar mycket tid för kunden, som annars fått lägga mer tid på administration. Vårt arbete har resulterat i att Kitchenwiz kan lägga mer av sin tid...

    Läs mer