Vi bygger din nya hemsida

Vi har flera paket och lösningar för dig som företag. För att få mer information, ta kontakt med oss här. Vi har som princip att först och främst gå igenom ditt behov, innan vi ger förslag på hemsidealternativ. Din närvaro på nätet har ett syfte, och målet bör alltid vara att konvertera besökaren. För en e-handel är konvertering att helt enkelt sälja en produkt eller tjänst, medan det för ett hantverks- eller tjänsteföretag handlar om att få potentiella kunder att ta kontakt. Ibland räcker det med en enklare hemsida, och ibland krävs det en större investering. Exakt vad som gäller i ditt fall tar vi reda på genom en dialog med dig.

Vad gör en webbplats konverterande och effektiv?

Det finns flera delar som gör att din hemsida lockar och konverterar. Rent tekniskt behöver den vara mobilanpassad, snabb och konstruerad med rätt format på rubriker, text och bilder. Sedan handlar det om innehållet. En tydlig URL-struktur med väl fördelat och begripligt innehåll, med tydliga call to action-knappar, är A och O. Texterna, bildernas och grafikens syfte på hemsidan ska vara att tala till din målgrupp på ett ändamålsenligt sätt. Call to action behöver finnas med tydligt även rent innehållsmässigt – dina besökare behöver instruktioner. När innehållet är tydligt och väl avgränsat på din webbplats kommer såväl dina besökare som Googles AI-sökrobotar att gilla den. För att bli effektiv i kampanjer är det viktigt att du lägger ner detta jobb.

Vilka är farorna med en gammal eller långsam hemsida?

Google, den dominerande sökmotorn på internet, värderar användarvänlighet framför allt. Om din hemsida bygger på en föråldrad teknik, är långsam och svårnavigerad kommer den att rankas lägre av Google. I dag är det övervägande andel av hemsidebesökarna som använder sina smartphones för att surfa. Din hemsida behöver alltså vara mobilanpassad, men det stannar inte där. Den behöver även ladda snabbt, annars går besökaren vidare till en annan webbplats. Här handlar det om sekunder! När du har fångat besökaren med din mobilanpassade och snabba hemsida är nästa steg att vara relevant. Redan i sökfältet ska det framgå vad den handlar om. Om du lockar mycket trafik, men en liten procentandel stannar kvar – då flyttar Google ner dig i resultatet.

Låter det krångligt? – ingen fara, kontakta oss

Det är mycket att tänka på när det gäller produktion av webbsida. Som företag är det bästa att lägga fokus på sin kärnverksamhet, och det är just därför du ska anlita oss som webbyrå. Vi tar ansvar för hela projektet, och ser till så att allt blir gjort på bästa sätt. För oss är målet att skapa nytta för dig, att du ska öka dina affärer. Ta kontakt med oss redan i dag, så hjälper vi dig att reda ut vad du behöver.

Skulle du vilja ha hjälp med Hemsida?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

    Några av de hemsidor vi skapat