Vad vi gjort

Vad kan en strategisk digitalbyrå hjälpa mig med? 

Om du söker snygg hemsida med exempel har du kommit rätt. Vi har sedan starten 2013 producerat en mängd hemsidor. Här nedan ser du en del arbetsprov från oss på BananByrån. Om du behöver hjälp med produktion av en hemsida, ta kontakt med oss här.

Vilken sorts företagshemsida har ni exempel på?

Våra referenser som digitalbyrå rymmer såväl enklare innehållssidor, som mer avancerade webbshopar. De projekt som visas upp rymmer det vi anser är viktigt att ha som referens för en reklambyrå. Våra exempel hemsida är i WordPress. Det är detta CMS vi använder uteslutande, även om vi kan hantera även andra system. När det gäller e-handel föredrar vi Woocommerce, men kan självklart jobba i andra system.

Vad ingår i era exempel på bra hemsida?

Samtliga hemsidor du ser är exempel på responsiv hemsida. Detta innebär att vi har skapat webbplatsen för att fungera bra på mobila enheter. Det är i dag en självklarhet att webbplatserna ser bra ut i både dator, surfplatta och mobil. Alla funktioner ska fungera snabbt och se bra ut på de olika enheterna, oavsett operativsystem och webbläsare.

Vilka andra produkter har ni exempel på?

Vi är en fullservicebyrå, vilket innebär att det finns ett brett produktutbud. Vi skapar all form av innehåll som kan ligga på en hemsida. Grafik, foton, filmer, text – you name it. Vi sköter även annonsering i de olika digitala kanalerna. Google Ads, Facebook, Instagram, Google Shopping med mera. Allt textinnehåll är sökmotoroptimerat och skapat för att få användaren att agera med tydliga call to actions.