Influencer marketing - exponera ditt varumärke med kända nyckelpersoner

Influencer Marketing ger dig en möjlighet att exponera dina produkter i bloggar, Instagram och andra sociala nätverk. Låt kända bloggare och Instagram-profiler exponera dina produkter och tjänster, och nå ut till nya målgrupper. Influencer-länkar hjälper även i form av länkvärde, och ger dig länkjuice som hjälper dig uppåt i sökresultatet.

Vad är egentligen en influencer?

En influencer är en person som har gjort sig ett namn inom ett visst område, exempelvis mode, inredning, sport, resor eller teknik. Personen har blivit en auktoritet och har därmed lyckats samla besökare och följare. Vanligt är att dessa finns på YouTube, Instagram, Snapchat och/eller att de bloggar.

Vad har jag för nytta av en influencer-kampanj?

Genom att anlita en influencer kan du få dina produkter, dina tjänster eller ditt varumärke synligt i hens flöde. På så sätt får fler höra om dig, och detta kan ge ökade intäkter. När det gäller länkar från influencers med många besökare kan detta potentiellt få din hemsida att klättra i sökresultatet. Vi på BananByrån använder ett mätsystem för att säkerställa att dessa länkar håller nivå. Hör av dig till oss här nedan om du vill veta mer om detta.

Skulle du vilja ha hjälp med Influencer marketing?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!