Vi bygger din plattform för e-handel

Vi hjälper dig att skapa en webbshop som levererar och driver in intäkterna, samtidigt som den gör dina kunder glada. Den här byrån har järnkoll på allt som behöver lira för en framgångsrik e-handel: plattformen, SEO & content, betallösningar och annonser. Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig!

Vilka webbshop plattformar och betallösningar hanterar ni?

Vi är anpassningsbara, men om vi får välja blir det WooCommerce och Klarna som vinner. Denna kombination har lyckats bra med flera kunder, och rent tekniskt tycker vi om att följa fungerande recept. Med detta sagt: vi hanterar ett flertal plattformar och betallösningar.

Vad ingår i arbetet från BananByrån när det gäller e-handel?

Vi är en fullservicebyrå som ger dig en fullt fungerande webbshop för din e-handel. Detta innebär sökordsanalys, SEO-optimerat content och inlagda snygga ändamålsenliga bilder på dina produkter samt tydliga call to actions. Självklart levereras din nya webbshop med en snygg design och en URL-struktur som gör det enkelt för dina kunder att handla.

Hur håller jag koll på affärerna?

Vi kopplar in målspårning via Google Analytics och Google Tag Manager. Detta gör att du ser dels vad du tjänar, dels hur ditt innehåll levererar. Nästa steg är att du börjar annonsera via Google Ads, Google Shopping, Facebook Shopping eller Instagram Shopping – ja, valmöjligheterna är många.

Skulle du vilja ha hjälp med E-handel?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

    Några av de webbshopar vi skapat