Content marketing och redaktionell text

Texten på er hemsida avgör kundens val. Precis som designen på webbsidan spelar stor roll så är textinnehållet, content, lika viktigt. Texten ska ge ett intryck av att ni är ett professionellt företag och ge en klar bild av era tjänster.

Så vinner du med bra redaktionell text

Textinnehållet måste vara begripligt och lätt att förstå. När kunder surfar runt på nätet så är det hemsidans utseende och innehåll som avgör vad och vilka de väljer. Den som på enklast möjliga och mest förtroendeingivande sätt kan förklara vad de erbjuder kommer också att få flest kunder. Men för att producera sådana texter krävs det erfarenhet och proffs. Med säljtänket bakom kallas det här sättet att skriva för content marketing.

Proffs på content marketing

BananByrån levererar texter från skribenter som har mångårig erfarenhet som journalist och även med content marketing. Vi vet hur läsarens förtroende fångas, och hur innehåll görs relevant för en vald målgrupp. Så att du får det genomslag du vill ha på dina texter.

Redaktionell text för hemsidor

Text måste precis som webbsidan utformas på ett unikt sätt som speglar vilka ni verkligen är. Det ska vara skrivet på ett personligt men korrekt sätt. Vi låter också er vara med i processen, påverka och utforma texterna tillsammans med skribenterna. Ni får möjlighet att granska utkast och göra ändringar så mycket ni vill. Vi ger er ett klassiskt journalistiskt hantverk som är anpassat till ett modernt säljtänk.

Vi erbjuder olika sorters textstilar

Det är också viktigt att ni kan välja mellan olika stilar när det kommer till text. Oavsett om det handlar om produkttexter, övergripande presentation av ert företag eller annan information så finns det flera sätt att utforma detta. Vi erbjuder våra kunder allt från traditionella mer litterära texter till modernare varianter skrivna som tidningsartiklar, med nyhetsvinklar, research och intervjuer.

Vi läser på

Våra skribenter kommer att göra en noggrann research kring er, ert företag och bransch innan de skickar er utkast. På det viset kommer ni att känna er trygga med att resultatet blir precis som förväntat.

Skulle du vilja ha hjälp med Content marketing / Redaktionellt?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Företag vi skrivit redaktionell text åt

  Mora Hotell – Text

  När det gäller text på nätet stavas inte allt SEO. För en verksamhet som denna, ett hotell, gäller det även att ha ett tilltal som stämmer med Mora Hotell & Spas målgrupp. I detta uppdrag levererade vi gammal hederlig copywriting helt enkelt.

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Text

  Bilfocus behövde textcontent till åtta olika landningssidor på sin nya hemsida. Efter att ha satt en tydlig och relevant URL-struktur gjordes en sökanalys, där sökord togs fram. Därefter producerades texterna för att optimeras mot Googles sökmotor. I det här fallet handlade det om bilmärkena Ford och Huyndai samt en lokal...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Text

  En hemsida fylld enbart med bilder kanske kan va snygg. Men den fyller kanske inte alltid det syfte som det ska. FST-säkerhet ville ha hjälp att skriva kvalitativa texter som var anpassade både för besökarna men även för Google.  Vår skribent fixade detta och resultatet hamnade tillslut på FST-Säkerhets nya...

  Läs mer