Content marketing och redaktionell text

Texten på er hemsida avgör kundens val. Precis som designen på webbsidan spelar stor roll så är textinnehållet, content, lika viktigt. Texten ska ge ett intryck av att ni är ett professionellt företag och ge en klar bild av era tjänster.

Så vinner du med bra redaktionell text

Textinnehållet måste vara begripligt och lätt att förstå. När kunder surfar runt på nätet så är det hemsidans utseende och innehåll som avgör vad och vilka de väljer. Den som på enklast möjliga och mest förtroendeingivande sätt kan förklara vad de erbjuder kommer också att få flest kunder. Men för att producera sådana texter krävs det erfarenhet och proffs. Med säljtänket bakom kallas det här sättet att skriva för content marketing.

Proffs på content marketing

BananByrån levererar texter från skribenter som har mångårig erfarenhet som journalist och även med content marketing. Vi vet hur läsarens förtroende fångas, och hur innehåll görs relevant för en vald målgrupp. Så att du får det genomslag du vill ha på dina texter.

Redaktionell text för hemsidor

Text måste precis som webbsidan utformas på ett unikt sätt som speglar vilka ni verkligen är. Det ska vara skrivet på ett personligt men korrekt sätt. Vi låter också er vara med i processen, påverka och utforma texterna tillsammans med skribenterna. Ni får möjlighet att granska utkast och göra ändringar så mycket ni vill. Vi ger er ett klassiskt journalistiskt hantverk som är anpassat till ett modernt säljtänk.

Vi erbjuder olika sorters textstilar

Det är också viktigt att ni kan välja mellan olika stilar när det kommer till text. Oavsett om det handlar om produkttexter, övergripande presentation av ert företag eller annan information så finns det flera sätt att utforma detta. Vi erbjuder våra kunder allt från traditionella mer litterära texter till modernare varianter skrivna som tidningsartiklar, med nyhetsvinklar, research och intervjuer.

Vi läser på

Våra skribenter kommer att göra en noggrann research kring er, ert företag och bransch innan de skickar er utkast. På det viset kommer ni att känna er trygga med att resultatet blir precis som förväntat.

Skulle du vilja ha hjälp med Content marketing / Redaktionellt?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!