Varför behöver jag strategisk SEO?

Strategisk SEO innebär att vi hjälper dig att hålla regelbunden koll på din närvaro i sökresultatet. Detta är relevant för dig som jobbar i konkurrens där det händer mycket i sökresultatet från dag till dag. Men även för dig som vill ha bra koll generellt. Vi optimerar din närvaro på månadsbasis, och håller samtidigt koll på vad dina konkurrenter gör. Hör av dig till oss redan i dag – och få koll!

Vem behöver strategisk SEO?

Om du driver en webbshop med flera konkurrenter som är aktiva med sökmotoroptimering, kampanjer och i sociala flöden är det en bra idé att ha en byrå som håller koll åt dig. Förutom att vi har fördjupad kunskap och erfarenhet, har vi även kraftfulla verktyg som har koll på vad som händer i sökfältet.

Kan jag beställa strategisk SEO som en engångskoll?

Det går utmärkt att göra en kontroll av din SEO en gång ibland. Vi brukar då benämna detta som SEO-analys eller sökmotoranalys.

Vilka andra strategiska SEO-alternativ finns?

Kontakta oss här nedan så hjälper vi dig att komma fram till vilken produkt som är bäst för dig och ditt behov.

Skulle du vilja ha hjälp med Strategisk SEO?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några vi hjälpt med Strategisk SEO

  Kläppen – Mediestrategi, SEO analys, SEO, Google Analytics

  Utmaningen var att få en tydlig bild av kundens vardag och behov. Utifrån detta skapades en strategi för att öka antalet bokningar under lågsäsong, och bidra till att göra Kläppen till det självklara valet i Sälen. En stor tyngd har lagts på att förbättra mätbarheten, samtidigt som synligheten i sök...

  Läs mer
  Ventbutiken – Strategisk SEO

  Ventbutiken är en webbutik som säljer ventilationsartiklar. En förutsättning för att detta arbete ska fungera är att besökarna hittar till hemsidan. Detta löses genom ett strategiskt SEO-arbete som behöver ske löpande. Vilka delar ingår i strategisk SEO? I detta arbete ingår flera delar. Rätt sökord och -fraser ska finnas på...

  Läs mer