Våra föreläsningar och utbildningar

Lyssna på föreläsning digital marknadsföring – vi uppdaterar dig på trender och lär dig strategier

Som experter på digital marknadsföring vill gärna dela med oss av våra kunskaper. För dig som vill ha tips på bra föreläsare i e-handel, sociala medier, SEO och digital kommunikation tipsar vi om våra medarbetare. Vi har flera spetskompentenser inom olika områden som är intressant för dig som vill lära dig mer om hur man blir mer framgångsrik på webben. Kontakta oss här så bokar vi in ett datum direkt!

Skulle du vilja ha hjälp med Föreläsningar & utbildningar?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av de föreläsningar / Utbildningar vi hållit

  Svenska Affärskoncept: Föreläsning GA & Digital marknadsföring

  Google Analytics är ett omfattande och avancerat verktyg som Google låter oss använda helt gratis. Dock är det väldigt lätt att bli överväldigad av alla möjligheter som finns, och för den som inte är van vid att jobba med data och analyser kan det kännas övermäktigt. I vår föreläsning gav...

  Läs mer

  Varför ska jag lyssna på en föreläsning om digitala medier?

  Som en smart företagsledare är det viktigt att hålla sig uppdaterad på läget. Även dina medarbetare vinner på att få smarta tips och bli utbildade. Låt oss från branschen berätta och tipsa på en jordnära nivå. Med rätt grundmaterial och plattformar på plats kan din marknadsavdelning eller kommunikationsavdelning faktiskt hantera den digitala kommunikationen själv. Med våra föreläsningar och utbildningar kan dina medarbetare bli riktigt vassa och producera eget material.

  Ok, jag fattar nyttan – vad finns det för föreläsningar?

  De paket som nämns här nedan är generella och allmängiltiga. Vi skräddarsyr självklart föreläsning efter behov, mål, målgrupp och bransch. Beroende på kunskapsnivå anpassar vi abstraktionsgrad, och för dig som vill ha mer ”hands on” och mindre teori, fixar vi en workshop helt enkelt. Dessa är de ämnesområden vi erbjuder utbildning och föreläsning inom i dag:

  • Digital strategisk marknadsföring
  • SEO – sökmotoroptimering
  • Sociala medier
  • Google Ads och digital annonsering
  • Försäljning online: Facebook – annonser och shopping, Instagram och Instagram Shopping, Google Shopping och försäljning på Amazon
  • Google Analytics
  • Filmproduktion i egen regi
  • Fotografering

   

  Jag vill utbilda mina medarbetare så att vi klarar oss själva – går det?

  Vi gör er väl rustade att hantera er närvaro och kommunikation online på egen hand. Detta löses delvis med utbildning, men det behövs också bra anpassade verktyg för att effektivt kunna producera och kommunicera. Genom att skräddarsy tekniken åt er blir det enkelt att sköta saker och ting själva. Det är inte alltid smartast och lönsammast att göra saker själva, men ibland är det så. Kontakta oss så tar vi en diskussion om vad som passar bäst för er. Självklart får ni kursmaterial som behålles efter kursen.

  Går det att boka er för en företagsfrukost eller lunchdragning?

  Det går alldeles utmärkt att vi kommer förbi och berättar lite om sociala medier, SEO, hur man lyckas med hjälp av film eller något annat som kan vara intressant. Det vi kan erbjuda är att passa på att ta en titt på er webbnärvaro i dag, och ge tips och råd kring denna. Vi jobbar med många olika branscher, och vet vad som fungerat förut.

  Vad kostar en utbildning i digital marknadsföring?

  Vi behöver veta vad det är du behöver, hur många deltagare det är och vad målet med utbildningen är. Hör av dig till oss här, så tar vi en diskussion och återkommer med ett pris. Om utbildningen blir omfattande kan vi dela upp den över ett par utvecklande dagar, och hjälper gärna till att sy ihop ett bra program för er.