Vill du också bli en Banan?

Vill du jobba med marknadsföring?

Vill du jobba på reklambyrå eller som säljare? Kanske är det jobb inom 3D, som SEM-expert och Google Analytics-nörd, SEO eller som digital strateg som lockar? Oavsett vad – om det är jobb på en digital byrå som intresserar dig – det skadar inte att dra iväg ett mail till jobba@bananbyran.se. Berätta vem du är och vad du vill, och skicka med CV som visar vad du kan. Skicka gärna med arbetsprover. Det är speciellt relevant om du är intresserad av jobb som digital designer eller grafisk designer.

Aktuella tjänster

Är du intresserad av spännande utmaningar? De tjänster som behöver tillsättas just nu hittar du på denna sida. Dock uppmanar vi dig som vill jobba på BananByrån att skicka in intresseanmälan även om det inte finns något passande ledigt. Vi kan behöva hjälp utan att det är annonserat. Vi gillar att ha kontakt med trevliga kreativa människor och bygger gärna nätverket större.

Att jobba på BananByrån

Frihet under ansvar är ett slitet uttryck, men det stämmer. Företaget växer och frodas mycket tack vare medarbetarnas egna ansvarstagande och idéer. Den som har en bra idé, både vad gäller produkter, metoder och förbättringar, kommer att få gehör. En stor del av vårt produktutbud har kommit från andra än säljchef och VD. Det är den företagskulturen vi vill odla våra BananPlantor i.

Är det ett måste att bo i Falun för att jobba på BananByrån?

Svaret är nej. Vi har tre kontor i dag: huvudkontor i Falun, ett kontor i Billdal utanför Göteborg och ett kontor i Älvsjö, Stockholm. Det smidigaste är om du bor i närheten av något av dessa kontor, men då vi uppmanar de anställda att jobba mobilt är detta inget måste. Självklart träffas vi rent fysiskt ibland och hittar på roliga saker tillsammans.

Intern kommunikation med folk på olika platser – hur?

Som teknikintensiv arbetsplats som strävar efter att ligga i utvecklingens framkant, vill vi leva som vi lär. Vi håller kontakt, kommunicerar och sköter våra projekt via onlinebaserade plattformar. Detta ger synergieffekter som tidsobundenhet i större utsträckning än på ett traditionellt kontor. Var och en planerar sin egen tid (och plats). Det är resultatet som räknas. Du förväntas leverera enligt överenskommet personligt mål – resten är upp till dig.

Intresserad? Ta gärna kontakt

Om du vill veta mer om BananByrån, ta gärna kontakt med oss så kan vi bjuda på en kopp av valfri brygd.