Vi skapar specialfunktioner med programmering

Behöver du hjälp med att utveckla webbapp, bygga bokningssystem eller att installera SSL-certifikat? BananByråns programmerare har fördjupad kunskap inom utveckling i PHP, Laravel, java med flera programmeringsspråk. För verksamheter som behöver specialfunktioner på sin hemsida kan vi skräddarsy befintliga system, eller skapa något helt nytt från grunden. Det är ditt behov som styr. Hör av dig till oss redan i dag, så tar vi en titt på ditt behov!

Skulle du vilja ha hjälp med Programmering?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av våra programeringsprojekt

  KITCHENWIZ – Programmering

  Förenkling har varit ledordet när vi jobbat med Kitchenwiz. Vi har skapat ett retailsystem, där tre olika system har knutits samman och automatiserats. Detta sparar mycket tid för kunden, som annars fått lägga mer tid på administration. Vårt arbete har resulterat i att Kitchenwiz kan lägga mer av sin tid...

  Läs mer
  Matts Mattor – Programmering

  I detta projekt har vi utgått från WooCommerce för butiken. Med programmering har detta modifierats för att stämma med kundens behov. Vad som gjorts: En avancerad filtreringsfunktion för att kunna filtrera på färg, pris, storlekar, endast säljs online med mera har införts. Produktlistningen och bilder för produkter visas med korrekt...

  Läs mer

  Vilka tekniker och språk behärskar ni?

  Vi jobbar uteslutande med företag och organisationer, och är vana att skapa funktioner för e-handel, tjänsteföretag och även uthyrningsverksamhet. I dessa projekt är det främst PHP och Laravel som är aktuellt. Om du söker efter en programmerare som kan HTML5 och CSS3 är även detta vardagsmat för oss. Vi har en lång erfarenhet av programmering, och vet hur optimering för den moderna webben ska göras på bästa sätt.

  Hur gör jag om jag behöver hjälp med programmering?

  Börja med att kontakta oss. Om det finns befintlig kod, och en befintlig webbplats, börjar vi med att titta på den. Utifrån ditt behov ger vi en offert på jobbet. Ibland går det att fortsätta på ett befintligt system, ibland behöver systemutveckling ske från grunden. Hur det ser ut i ditt fall vet vi efter att en dialog med dig.

  Hur är det med säkerhetstänket?

  Vi jobbar utestlutande med krypterade system och servrar. Dina känsliga uppgifter är säkra hos oss. Eftersom vi jobbar med egna servrar har vi full kontroll över intrångsförsök och skadliga attacker som tyvärr blivit vanligare. Ingen är hundraprocentigt säker på internet, men vi kan lova att vi är medvetna och har kontroll över vår teknik.

  Jag vet inte exakt vad jag behöver

  Som företagare är det skönt att fokusera på sin kärnverksamhet. En av våra styrkor är att vi erbjuder fullservice, med allt från idé till innehåll. Därför behöver du inte ha tänkt ut alla funktioner innan du tar kontakt med oss. Vi hjälper dig med behovsanalysen och tar fram ett förslag på hur din systemutveckling ska se ut. Rörligt eller fast pris – det bestämmer du.

  Vad ingår inom programmering?