Nå ut med kampanj på youtube

YouTube är den nya sortens TV-kanal. Det är också världens nästa största sökmotor efter Google. Med annonser på YouTube når du en stor målgrupp, som kan klicka sig in till din hemsida, se filmer om dig eller handla direkt från en YouTube-video. Kontakta oss så hjälper vid dig att komma igång med din YouTube-kampanj.

Måste jag ha en reklamfilm klar?

Det finns flera sätt att marknadsföra sig på YouTube. Eftersom det är Google som äger tjänsten, har du här de möjligheter som finns i Google Ads. Marknadsför dig med en filmsnutt eller textlänkar – du väljer. 

Jag vill ha en sponsrad film som reklam, hur gör jag?

Vi på BananByrån hjälper dig gärna att producera en film. Vi har en egen filmproduktionsavdelning inhouse, som jobbar från idé till färdigklippt film. Vi hjälper dig även att sätta upp en kampanj för att nå ut med relevans.

Är det dyrt att annonsera på YouTube?

Precis som i ”vanliga” Google Ads är annonsering i TrueView utformat så att du själv sätter din budget. När budgeten för dagen är uppnådd visas inte din annons mer. Om du har fler frågor – kontakta oss så hjälper vi dig med ditt behov.

Skulle du vilja ha hjälp med YouTube?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

    Några av de kampanjer vi skapat

    Bilfocus Dalarna – Film

    För en bilförsäljare handlar mycket av affären om att få en personlig kontakt, och få kundernas tillit. En bilaffär är en stor grej för de flesta, och det behöver finnas en känsla av trygghet på plats innan kunden slår till. Lösningen: film Genom att använda sig av film nådde Bilfocus...

    Läs mer