JavaScript - smarta funktioner

Med JavaScript kan du bygga avancerade funktioner på din webbplats. Detta dynamiska prototyp-baserade skriptspråk är användbart för att integrera med  formulär på olika sätt. Exempelvis för att trigga en funktion som skickar iväg mail. Annat som vi ofta hjälper till med är filtreringslösningar och annat som kan vara relevant för e-handel. Läs mer om oss som webbyrå här.

Några andra exempel på användningsområden

Det går att gömma fält med hjälp av kod, baserat på andra val hos besökaren eller så kan uppgifter som mail, telefonnummer, kreditkort med mera verifieras. Det går också att bygga bildspelsfunktioner och liknande med JS.

Hur vet jag om jag behöver JavaScript?

Enklaste sättet att få reda på vad din webbplats behöver, är att ta kontakt med oss. Detta kan du göra här. Vi hjälper dig genom att lyssna vilket behov du har, samt tänka ut den bästa lösningen för dig.

Vad har ni gjort tidigare?

Eftersom vi jobbar mycket i WordPress har vi skräddarsytt plugin till våra kunder, för att förbättra funktionaliteten på deras webbplatser. Dessa har använts i framförallt e-handlar, där vi även kodat i PHP och CSS.

Skulle du vilja ha hjälp med JavaScript?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!