Vi är BananByrån

Här är vi som jobbar på en av Sveriges mest spännande byråer

På BananByrån har vi satsat på att bygga ett team med bred kunskap och erfarenhet. Därmed har vi möjligheten att lösa det mesta InHouse och behöver sällan koppla in externa parter. BananByrån är en väldigt speciell arbetsplats. Samtidigt som vi har ett lekfullt namn och alla anställda är avslappnade jordnära figurer, är vi väldigt drivna och seriösa när det gäller våra leveranser. Vill du också jobba här? Läs mer här

Hur är företagskulturen?

Organisationen kännetecknas av stort hjärta, ärlighet och ett högt tempo med höga förväntningar. Det som definierar BananByrån är just detta: balansen mellan lek och apkonster å ena sidan, och intäktsfokus och teknisk noggrannhet å andra sidan. Apan har traditionellt varit en symbol för lekfullhet, men samtidigt omtanke och kreativ problemlösning. Vi tycker att det passar oss på BananByrån bra.

Vilka yrkeskategorier finns representerade på BananByrån?

  • För alla som tar en första kontakt med oss på byrån är det sannolikt vår kommunikatör som svarar. Hanna kan hjälpa dig med det mesta, och om hon inte kan hjälpa dig ser hon till att du får kontakt med rätt person.
  • De som har mest kundkontakt här är de digitala strategerna. Som digital strateg hjälper du kunden att förstå och förbättra sin digitala närvaro, så att den ger lönsamhet. Till hands har de digitala strategerna hela byråns kunnande.
  • Produktionsavdelningen består av digitala designers, webbdesigners och programmerare. Detta är BananByråns verkstad, och här görs kreativa, smarta, snygga produktioner på löpande band.
  • Produktionsavdelningen rymmer även skribenter med SEO-fokus samt ansvarig för annonsering. Här skapas content och annonstexter som ser till att vi håller vad vi lovar – att sträva efter att öka kundernas intäkter.

Vilket kontor skulle du vilja veta lite mer om?

Falun

BananByrån i Falun – HQ

Välkomna till vårt Falu-kontor. Falun är platsen där allt började 2013. Här ligger vårt huvudkontor, där VD, säljchef och kommunikatör liksom produktionsavdelningen finns.

Vi finns på Östra Hamngatan 20, Falun

Det hela började faktiskt inne på ett litet kontor, högst upp i ett 4-våningshus utan hiss. Något vår fotograf svor över varje gång det vankades att bära ner studioutrustningen för en foto-session. I dag sitter vi i lokaler på Garvaregatan, ett stenkast från Faluån. Välkommen in på ett besök!

Göteborg

BananByrån i Göteborg

Vår närvaro som byrå i Göteborg är endast digital. Vi har inget kontor här, men flera kunder finns i området. Vi har även en stor kännedom om göteborgsregionen, då flera av byråns medarbetare bott i Göteborg. 

Vad kan ni hjälpa mig med?

Vi hjälper vi dig att komma i kontakt med digital strateg, som kan se till så att du får kontroll över din digitala närvaro.

Stockholm

Var finns BananByrån i Stockholm?

Vi har inget kontor i Stockholm, men finns närvarande i regionen. Flera av våra kunder finns här. Ta gärna kontakt med oss med knapparna här bredvid. Berätta vem du är och vad du vill ha hjälp med.

Vad kan jag få hjälp med i Stockholm?

En av våra digitala strateger hjälper dig med din marknadsföring, går igenom din närvaro online och ger förslag på förbättringar. Du har självklart tillgång till hela BananByråns kapacitet. Målet är som alltid att öka dina intäkter samtidigt som du skapar nytta åt dina kunder!