Behöver du hjälp med kampanj på Instagram?

Instagram – den ledande sociala media-plattformen för visuell kommunikation. Vi hjälper dig att nå ut med snygga relevanta inlägg, Instagram Shopping och stories. Nå dina kunder i deras flöden, och få dem att interagera med tydliga och lockande call to action-knappar.

Hur vet jag att Instagram är rätt för mig?

Vi på BananByrån är vana vid att hjälpa kunder med kampanjer på Instagram. Vi vet vilka frågor du behöver besvara, för att avgöra om detta är rätt medium för dig. Det finns flera sätt att använda Instagram på, och vi hjälper dig att välja strategi.

Hur vet jag att det fungerar?

För dig som säljer produkter i en webbshop är det rätt enkelt: om du tjänar mer än du betalar jobbar du rätt med Instagram. Men det som är bra kan alltid bli bättre, och därför är det viktigt att mäta vad dina potentiella kunder gör, och hur väl de interagerar. För dig som säljer tjänster kanske det är mer relevant att locka trafik till hemsidan. Även detta kan taggas och spåras, så att du får koll på läget.

Kan ni fixa snygga inlägg?

BananByrån har en duktig produktionsavdelning med flera designers som kan producera snygga Instagram-inlägg. Vi har även skribenter som tar fram slagkraftig och säljdrivande content till inläggen. Välkommen att ta kontakt med oss!

Skulle du vilja ha hjälp med Instagram?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!