Varför behöver jag text för sökmotoroptimering?

Texten på er hemsida avgör kundens val. Precis som designen av webbsidan spelar stor roll så är textinnehållet lika viktigt. Texten ska ge ett intryck av att ni är ett professionellt företag och ge en klar bild av era tjänster. Det gäller att vara relevant – och därmed konverterande.

Hur ska text för sökmotorer vara utformat?

Textinnehållet måste vara begripligt och lätt att förstå. När kunder surfar runt på nätet så är det hemsidans utseende och innehåll som avgör vad och vilka de väljer. Du behöver alltså även vara säljande. Den som på enklast möjliga och mest förtroendeingivande sätt kan förklara vad de erbjuder, kommer också att få flest kunder. BananByrån är experter på att skriva engagerande och konverterande texter.

Skulle du vilja ha hjälp med Text Sökmotor­optimering?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några kunder vi hjälpt med text för sökmotoroptimering

  Kläppen – Mediestrategi, SEO analys, SEO, Google Analytics

  Utmaningen var att få en tydlig bild av kundens vardag och behov. Utifrån detta skapades en strategi för att öka antalet bokningar under lågsäsong, och bidra till att göra Kläppen till det självklara valet i Sälen. En stor tyngd har lagts på att förbättra mätbarheten, samtidigt som synligheten i sök...

  Läs mer

  Säljande, förklarande texter som är optimerade för Google

  De texter som levereras av BananByrån är alltid optimerade gentemot Google. Detta är den sökmotor som dominerar i dag, och den flest människor använder. Du som behöver text för sökmotorer har gjort helt rätt som sökt dig till BananByrån. Förutom att vara optimerade är våra texter även säljande och engagerande samt förklarande. Det du ser är en kombination av seo-specialist, copywriter och journalist – tre discipliner som samverkar till ett mycket bra resultat.

  Personligt och korrekt

  Text måste precis som webbsidan utformas på ett unikt sätt som speglar vilka ni verkligen är. Det ska vara skrivet på ett personligt men korrekt sätt. Vi låter dig som kund vara med i processen, med information om din verksamhet och ditt varumärke. Det är också viktigt att ni kan välja mellan olika stilar när det kommer till text. Oavsett om det handlar om produkttexter, övergripande presentation av ert företag eller annan information så finns det flera sätt att utforma detta.

  Så jobbar vi

  Vanligen börjar vårt arbete med en intervju eller dialog, där det framgår vilket ditt behov är. Därefter sker en analys och de mest effektiva sökfraserna tas fram. Skribenten gör sin research, och sedan startar textproduktion av sökmotorvänliga texter. Nästa steg är att du som kund får chansen att tycka till. Därefter publiceras texterna.