Personalfoto, produktfoto, verksamhetsfoto - anlita fotograf Falun, Stockholm och Göteborg

För dig som behöver bilder på din verksamhet har vi duktiga och effektiva proffsfotografer. Anlita oss för foto i Dalarna, Stockholm med omnejd och kring Göteborg. Vi har kontor på dessa orter, men kan självklart hjälpa dig som behöver bra bilder i övriga landet.

Därför ska du välja oss

Våra professionella fotografer har lång erfarenhet av att hjälpa företag med personalbilder, bilder på produkter och verksamhetsbilder. Vi jobbar digitalt med webben i första hand, och är vana att producera foton för hemsidor, sociala medier med mera. Hör av dig till oss i dag om du vill anlita fotograf.

Skulle du vilja ha hjälp med Foto?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av våra fotouppdrag

  Mora Hotell – Foto

  Vi har fotograferat på plats hos vår kund Mora Hotell & Spa. I detta arbete har det varit viktigt att få ett naturligt utseende av bilderna, och samtidigt vara lockande och säljande i uttrycket.

  Läs mer
  Visit Sjövillan – Foto

  Sjövillan är en restaurang som ligger idylliskt vid Siljans strand i Rättvik. Vårt uppdrag var att fotografera dels den vackra miljön runt, något som skedde både från marken och med drönare, och miljö/mat inomhus. Vårt mål blev att göra människor hungriga med bilderna, och nog kurrar det till i magen...

  Läs mer
  ScanArc – Foto

  En förutsättning för att det ska bli en snygg hemsida är att det finns bra bildmaterial. Vad som passar när beror på verksamhet, och för ett industriföretag som ScanArc var det självklart att få med industriell miljö. Vi ville få med ”skitigheten”, men ändå på ett snyggt sätt. Därför bearbetade...

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Verksamhetsfoto & sociala media

  Det är inte hållbart att åka fram och tillbaka till kunderna för att ta nya bilder. Samtidigt blir det inte rätt nivå om kunden själv tar mobilbilder. Av denna anledning fotograferade vi verksamhet och produktion hos Perers Färskbrödsbagarn. Bilderna användes sedan för hemsidan och i sociala medie-kampanjer.

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Foto

  Bilfocus Dalarna behövde snygga representativa bilder för hemsidan, och även för andra sammanhang. Vår fotograf åkte till kund och fotograferade exteriör och interiör, och levererade färdigredigerade bilder direkt in på webbplatsen.

  Läs mer
  ICA Supermarket – Foto för Sociala Media

  I samband med fotbolls-VM 2018 ville Ica Supermarket i Falun nå ut med erbjudanden. Målgrupp: snacks-sugna människor som vill se på fotboll och inte har tid att laga mat. Foton och socialt BananByrån producerade en serie fotbolls-relaterade bilder, som sedan användes i sociala medier. Det här var ett roligt uppdrag,...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Foto

  Då vi fick i uppdrag att bygga en ny hemsida till FST-Säkerhet så såg vi ett starkt behov av bra bilder. Vi ville visa bilder från deras faktiska verksamhet och därför följde vi med FST-Säkerhets personal under en dag i arbetet. Bildernas syfte är förutom att bygga en känsla och...

  Läs mer

  Bilder kan användas till mycket

  Satsa på professionellt bildmaterial till er hemsida och era trycksaker. En bild kan säga mer än tusen ord och bilder är därför en viktig del i design av hemsida eller trycksaker. Intressanta, skarpa och beskrivande bilder är en väg till att vinna kundernas intresse. Med bilder som är rätt tagna och väl genomtänkta så kan ni på ett snabbt och enkelt sätt förmedla ett budskap.

  Skapa en bildbank

  Vi kan hjälpa er med att ta fram en bildbank över ert företag som ni kan använda för en lång tid framöver. Det är väldigt behändigt att ha en sådan bildbank, till exempel när ni behöver ta fram material till foldrar eller för mässor och andra event. Då är det enkelt att plocka fram bilderna och skicka dem till tryckeriet som tar fram de färdiga produkterna.

  Modern teknik och traditionellt hantverk

  Vi har den senaste tekniken och kunnandet som gör det möjligt att ta bilder på ett konstnärligt, journalistiskt och kommersiellt sätt. Vi fotograferar och efterbehandlar för att bilderna ska få den där sista extra touchen.

  Hur går det till att anlita er?

  Vår fotograf kommer att kontakta er och noggrant läsa på om er verksamhet. Det är viktigt att denne får en grundlig kunskap om vad ni gör och vilka ni är. Då kan vi också skapa bilder som stärker ert företags identitet och ger en positiv bild till kunder.

  VAd vi kan göra inom foto