Webbyrå som hjälper dig med webbdesign: BananByrån

Webbyrå som skapar snygg webbdesign

Letar du efter en duktig webbyrå som kan skapa ditt företags nya webbplats? BananByrån kan konsten att bygga professionell hemsida – självklart till ett fast pris. Sedan starten 2013 har vi fokuserat på WordPress, världens mest använda CMS, och skapat en mängd hemsidor till olika sorters verksamhet. Vi är vana vid att jobba med e-handel, ofta med  Woocommerce men även andra kända och okända system för butiker online. Vi har byggt hemsida åt vitt skilda verksamheter som hantverkare, e-handlare, konsultföretag och större industriföretag. Här kan du se exempel på vad vi gjort förut.

Skulle du vilja ha hjälp med Webbdesign?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Några av de hemsidor vi skapat

  Falu Ungdomsjour – Hemsida

  BananByrån fick uppdraget att bygga en ny hemsida åt Falu Ungdomsjour som kommunicerar väl med deras målgrupp, ungdomar och unga vuxna som behöver stöd och hjälp kring viktiga områden i livet. De flesta ungdomar surfar mobilt, och därför var det viktigt att göra hemsidan lättnavigerad och tydlig i mobilversionen.

  Läs mer
  Mora Hotell – Hemsida

  BananByrån har byggt hemsidan åt anrika företaget Mora Hotell & Spa. I arbetet har vi haft en tydlig fokus på användarvänlighet, tydlighet och en design som tilltalar besökaren. Då majoriteten av trafiken till hemsidan kommer från mobila enheter, har vi lagt mycket arbete på mobilanpassning. I arbetet har sökmotoroptimering varit...

  Läs mer
  Hedemora Glas – Hemsida

  Hedemora Glas hjälper till med persienner, markiser och andra solskydd. Vi på BananByrån har byggt deras hemsida, som berättar om utbud samtidigt som besökaren kan se vilken typ av solskydd som passar.

  Läs mer
  Cubic AB – E-handel

  Cubic AB säljer snöskotrar, fyrhjulingar och annat kul för fritid och arbete. Vi har byggt en hemsida som visar utbudet och berättar om detta på ett vis som intresserar såväl människor som sökmotorer. Klicka hör om du också behöver hjälp av en SEO-byrå.

  Läs mer
  IR Skylt – Hemsida

  IR Skylt gör mer än bara skyltar. Det ville de att vi skulle visa med deras nya hemsida. Det var ett tacksamt jobb för oss designnördar, då det företaget gör är väldigt visuellt och snyggt.

  Läs mer
  VR Simulatorer – Hemsida

  VR Simulatorer erbjuder resor in i andra världar. Till skillnad från många andra lösningar är detta en fullständig VR-upplevelse, där spelarna springer på riktigt på en speciell plattform. Kolla mer på deras snygga hemsida som är producerad av BananByrån.

  Läs mer
  Äventyrsgruvan – Hemsida

  Vi vågar påstå att Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg är en av Dalarnas mest spännande platser. Här erbjuds klättring i sagomiljö, djupt inne i urberget. Företag kan boka konferenser och det anordnas en rad olika arrangemang med körer och annat. Vi har byggt en hemsida där utbudet förklaras, och det går...

  Läs mer
  Danielsson Flyreels – E-handel

  Danielsson gör premium-flugrullar som är kända över hela världen för sin enastående prestanda. Vi fick äran att bygga deras nya webb, som är tvåspråkig och ger människor över hela världen möjlighet att beställa flugfiskerullar.

  Läs mer
  Dala Padel – Hemsida

  Padel är en snabbt växande sport, som är ett mellanting mellan tennis och squash. Men ändå inte! Vi har byggt en hemsida där spelare kan boka tid med mera.

  Läs mer
  Helob Bygg – Hemsida

  Helob Bygg är en leverantör av hus i Dalarna. Specialiteten är skräddarsydda hus av lösvirke. Vi hjälpte dem att få en iögonfallande hemsida som hjälper deras kunder att få ett drömhem.

  Läs mer
  Gia Premix – Hemsida

  Det här företaget säljer nödduschar och andra säkerhetsrelaterade produkter till industrier, verkstadsföretag och andra som använder kemikalier. Den hemsida vi byggt är deras produktkatalog på nätet.

  Läs mer
  Klassfoder – Hemsida

  Klassfoder säljer naturligt hundfoder utan tillsatser. De vill med sin hemsida nå ut till återförsäljare och berätta om sina produkter. Vi har hjälpt dem bygga en ändamålsenlig och snygg webb.

  Läs mer
  Hundskolorna – E-handel

  Hundskolorna erbjuder kurser för hundar av olika format och åldrar. Eftersom det är mycket information kring verksamheten, är det vettigt att ha en hemsida. Förutom design och produktion hjälpte vi med SEO, så att hundägarna i Skövde med omnejd hittar in hit.

  Läs mer
  Te & kaffehandeln – E-handel

  Några hundra meter från BananByråns kontor i Falun ligger Te & Kaffehandeln. De har ett välsorterat utbud av te, kaffe, choklad med mera. Numera är det inte bara faluborna som kan njuta av deras goda teer, utan även de som handlar i den webbshop vi byggt åt dem.

  Läs mer
  Soliva – Hemsida

  Soliva erbjuder solcellslösningar över hela landet. Eftersom deras kunder och potentiella kunder söker information om denna växande marknad online, är det viktigt med en bra och informativ webbplats. BananByrån blev deras val av webbproducent. Visst blev det snyggt?

  Läs mer
  Löparäventyret – Hemsida

  Frida Södermark är en ultralöpare som varit med att vinna silver i VM och guld i EM. För henne är det viktigt med en bra webbplats, där hon kan informera om olika arrangemang, föreläsningar med mera. Vi på BananByrån fick uppdraget och är nöjda med resultatet.

  Läs mer
  Vestlis Fiske – E-handel

  Vestlis Fiske är ett välkänt namn för fiskeintresserade i Dalarna, och nationellt. Fram tills 2018 fanns de endast representerade rent fysiskt. Numera kan du också köpa deras fiskeprylar på nätet.

  Läs mer
  Wasa Grafiska – Hemsida

  Print/tryck och digitalt brukar framställas som motpoler. I det här fallet förenas de i en stilfull hemsida. Wasa Grafiska är ett företag som grundades 1973. Kolla in dem om du behöver hjälp med trycksaker.

  Läs mer
  Lappens Grill – Hemsida

  Lappens Grill är välkänd i Dalarna. Här får du enligt traditionen rejält med mat när du beställer. Traditionellt eller ej, alla verksamheter behöver förnya sig. BananByrån fick uppdraget att ge Lappens Grill en snygg hemsida, som självklart är mobilanpassad.

  Läs mer
  DalaLås – Hemsida

  Dala Lås ville ha en hemsida som andas det de handlar om: säkerhet. Vi satsade mycket på det visuella och skapade symboler för varje affärsområde.

  Läs mer
  Smidesrum – Hemsida

  Den här kunden levererar produkter för att dela av rum, skapa nya rum och för avdelning av kontor med mera. Produkterna är stilrena och snygga, och har uppmärksammats av inredningsmagasin, bloggar med mera. Av denna anledning är det viktigt att visa upp företaget visuellt. Vi har gjort en redesign av...

  Läs mer
  KITCHENWIZ – Hemsida

  Denna kund förser hushåll med bra vardagsmat. Bland annat genom en färdig matkasse. Kitchenwiz har fått hjälp med en befintlig hemsida, byggd i WordPress. BananByrån har gjort om startsidan till en snyggare design, justerat mobilversionen av hemsidan samt byggt en ny landningssida för en av produkterna. I vårt arbete med...

  Läs mer
  Lastcykel – E-handel

  Babboes lastcyklar är en succé! Jättekul att få jobba med en produkt som ligger i tiden. Vi har hjälpt denna kund att skapa en ny fräschare webbutik med försäljning av cyklarna, samt med målspårning inkopplad via Google Analytics och Search Console. Kunden får nu järnkoll på sina organiska besök likväl...

  Läs mer
  ScanArc – Hemsida

  Scanarc i Hofors utvinner värdemetaller ur industriavfall. Vi fick uppdraget att skapa en ny webb till detta anrika företag. Vi såg det som viktigt att få fram en industriell men ändå modern känsla, och tycker vi lyckades bra. Till hemsidan skapades grafik, grafisk profil, film och onpage. Bilderna på hemsidan...

  Läs mer
  IECT Sweden AB – E-handel

  Vi hjälpte denna kund att få ut sina produkter, satellittelefoner med tillbehör samt abonnemang, i en webbutik. Kunder kan nu sortera efter olika kategorier, lägga varor i en korg och beställa. Betalning sker smidigt med kreditkort eller Klarna.

  Läs mer
  Perers Färskbrödsbagarn – Hemsida

  En hemsida från BananByrån innebär att flera kreativa hjärnor samverkar, till ett resultat som är både snyggt, informativt och konverterande. Denna webbplats byggdes i WordPress. Den är mobilanpassad, snabb och sökmotoroptimerad. Vi har kopplat på målspårning via Google Analytics och Google Tag Manager, vilket innebär att kunden kan mäta hur...

  Läs mer
  Önskehuset – E-handel

  Önskehuset har sedan 2002 drivit en inredningsbutik i centrala Borlänge. BananByrån har hjälpt dem att nå utanför stadens gränser genom att erbjuda sina varor på nätet i en e-butik. Hur är e-handeln byggd? Vi har använt oss av WordPress och Woocommerce. Som betallösning används Klarna, en tjänst som näthandlande kunder...

  Läs mer
  Ventbutiken – E-handel

  Ventbutiken säljer ventilationsaggregat och tillbehör på nätet. BananByrån fick i uppdrag att skapa en ny webbutik åt företaget. Detta skedde i WordPress och Woocommerce. Vilka funktioner finns i e-butiken? Ventbutiken erbjuder ett stort sortiment, varför kategorisering och sökfunktion har varit viktigt. Vi har även skapat en prenumerationstjänst för att kunderna...

  Läs mer
  Åhlenius Strateger – Hemsida

  Åhlenius Strateger hade problem med synligheten på Google. Detta visade sig bero på brister rent tekniskt. BananByrån fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida åt företaget, som jobbar med chefsutbildning och verksamhetsutveckling. Som du ser ville de att det ska synas att de är från Falun. I det...

  Läs mer
  Matts Mattor – E-handel

  Matts Mattor hade en gammal hemsida. Istället för att laga diverse småproblem bestämde vi ihop med kund att bygga en ny. Det blev en modern responsiv sajt som är självförklarande och lättnavigerad – så som en webbshop behöver vara. Kunden var väl förberedd när det gällde designen. Vi utgick från...

  Läs mer
  Svenska Affärskoncept – Hemsida

  Koncepta hjälper företag att nå ut med sina varumärken. I det här projektet behövde de själva hjälp med att nå ut med sitt eget, i form av en hemsida. Resultatet Vi valde en stilren och ljus, tydlig design som har videobakgrund på förstasidan. Texterna och optimeringen har gjorts av kunden...

  Läs mer
  Bilfocus Dalarna – Hemsida

  Kunden anlitade BananByrån för att skapa en ny hemsida, då den befintliga var gammal och behövde moderniseras. Utmaningen med att göra en hemsida åt en bilfirma är att dels följa riktlinjer från bilfabrikaten, samtidigt som det viktiga personliga intrycket behöver gå fram. CTA och optimering Vi fokuserade på tydliga CTA...

  Läs mer
  FST-Säkerhet – Hemsida

  Det var nog här det började. FST-Säkerhet kom till oss framförallt för att deras gamla hemsida höll inte måttet. Den var gammal och svårnavigerad och hade ingen genomtänkt strategi.  Här var det bara att rulla upp ärmarna och hugga i. Vi började med en behovsanalys för material, vad fanns och...

  Läs mer

  Behöver du en webbyrå?

  Vi på BananByrån har huvudkontoret i Falun i Dalarna och ett kontor i Billdal utanför Göteborg. Som ett modernt företag som jobbar med webbdesign, erbjuder vi dock våra tjänster oberoende av ort. Om du behöver hjälp med att bygga webbshop eller hemsida kan du kontakta oss här, och berätta mer om ditt behov. Alla verksamheter är olika, men vissa saker kan du räkna med om du anlitar oss för att skapa ny hemsida:

  • Ett professionellt och jordnära bemötande från oss
  • Säljande hemsida som konverterar med tydlig call to action
  • Snygg och funktionell hemsidedesign
  • Verksamhetsanpassat och målgruppsinriktad design och innehåll
  • Responsiv webbdesign (mobilanpassning är ett måste!)
  • Snabb server med hosting från BananByrån
  • Säker anslutning (SSL) som skyddar dina besökares identiteter
  • Fast pris genom något av våra populära paket för företagshemsida eller e-handel
  • Tydliga avtalsvillkor

  Hur är det med texter, filmer och annat innehåll om jag beställer wordpress hemsida?

  Vi är en fullservicebyrå vad gäller webb. Det innebär att vi kan skapa allt från scratch till dig och ditt företag. Vi hjälper dig med allt som har med ny hemsida till företag att göra, vilket inkluderar foton, rörligt material som professionella filmer och animationer, SEO-anpassade och säljande texter, konverterande annonskampanjer och logotype samt annan relevant grafik. Kontakta oss här om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig som behöver hjälp av en webbyrå.

  Vad gör en webbyrå?

  Som byrå med fokus på webb är produktion av hemsidor något som ligger oss varmt om hjärtat. I vår kreativa webbverkstad snickras det webbplatser som en del i den dagliga verksamheten. Vi sköter även färdiga webbplatser, genom att dels uppdatera och införa nya smarta funktioner, men även i form av support ifall det blir något krångel. 

  Webben är kärnan

  För oss är webben kärnan i verksamheten för vårt erbjudande till kund. Som webbyrå har vi fler smarta strängar på vår BananLyra och hanterar även SEO (läs mer om SEO här), och digital marknadsföring i form av Google Ads och annonsering i sociala medier. Den ordning vi jobbar i börjar alltid med en strategi, och därefter ligger fokus på först webb och sedan marknadsföring. Det är en metod som har lönat sig för våra kunder.

   

  Vad ingår inom webbdesign?