Varför du ska synas i digitalt sök

Digitalt sök – Syns ni inte på nätet så finns ni inte för eventuella kunder. Med vår hjälp kan ni förbättra er närvaro på sökmotorer och skaffa er en bättre position mot era konkurrenter. Kontakta oss här redan i dag.

Hur vinner jag på digitalt sök?

Det är allmän känt att eventuella kunder trycker på de första alternativ som kommer upp när de söker på en viss produkt eller tjänst. Därför är det där ni helst ska vara. Men för att detta ska vara möjligt så krävs det ofta flera åtgärder. Med vår hjälp ökar ni era möjligheter att synas, och i förlängningen att kunden väljer just er produkt eller tjänst.

Hur jobbar ni?

BananByrån jobbar strategiskt, ständigt med syfte att skapa intäkter till dig. För detta krävs att det finns en mätbarhet med Google Analytics, så att du kan se vad din närvaro på nätet ger. Det är också viktigt att din hemsida optimeras tekniskt korrekt, och att den innehåller bra unik content som lockar dina kunder. För att visas i digitalt sök krävs därefter att arbeta successivt, hålla koll på SEO och vad som söks efter.

Relevans är allt

Digitalt sök handlar inte om att lura sökmotorer. SEO är inget hafsverk, där den som spammar ut flest sökfraser vinner. Google och andra sökmotorer är i dag betydligt mer sofistikerade än förr, och har fokus på användaren. En stor del i vad som syns långt upp i sökresultatet värderas utifrån vad den som söker gör. Klickar hen in på din hemsida? Stannar hen där? Kommer hen tillbaka? Klickas det på ditt sökresultat överhuvudtaget? Det handlar alltså inte om att lova guld och gröna skogar – det gäller att vara relevant!

Vi hjälper er med en genomgående analys av er hemsida

Genom analys får vi en god överblick av er situation på nätet så att vi kan sätta in insatser som är extra effektiva för er. Vi hjälper er med en strukturerad och noggrann förbättring av er närvaro och synlighet på nätet. Vi på Bananbyrån arbetar ständigt för att hitta nya sätt för våra kunder att synas mer och bättre.

Digitalt sök