Onpage optimering på landningssidor

Onpage optimering – För att uppnå långvarig exponering på nätet så krävs det professionella onpagetexter. Våra skribenter skräddarsyr texter med ett bra och relevant innehåll, samtidigt som de gör er synliga på sökmotorer. På så sätt kommer kunderna lättare i kontakt med ert företag. Kontakta oss och få hjälp här.

Vad innebär onpage i praktiken?

Texterna är utformade efter journalistiskt manér och är pedagogiskt uppbyggda för att såväl läsare som sökmotorer ska reagera positivt på innehållet. Varje onpagetext handlar om en vara eller tjänst, sedan väljer ni själva hur många som behövs. Onpage måste leva upp till en viss standard för att de ska kunna få en bra exponering på sökmotorer. Några av dessa faktorer är att de innehållet ett bra språk och en korrekt grammatik. Det är ju faktiskt människor som läser texterna! Google har tagit sin utveckling allt mer mot användarna, och därför duger det inte att spamma fraser.

Så bygger vi våra onpage-texter

Vår onpage-optimering på landningssidor byggs upp efter samma principer som tidningsartiklar. Med en ingress som sammanfattar ämnet och sedan korta och koncisa stycken med en röd tråd som löper genom hela texten. Detta gör att sökmotorerna uppfattar onpagetexten som relevant och därmed rankar den högt när kunder söker efter varor eller tjänster som ingår i er bransch.

En sak i taget!

En av de viktigaste aspekterna vad gäller texter på webben är att tydligt avgränsa vad de olika sidorna handlar om. Om du säljer en produkt ska du bara skriva om den produkten på dess sida, som har en unik URL. Jobba med få sökord, och tänk sammanhang. På sidan om vattenkannor kan du skriva om vattenslangar, men inte om trädgårdsmöbler. Bäst är förstås en sida om vattenkannor och en om vattenslangar. Detta med att hålla sig enkelt och fokuserat är bra för sökmotorerna, men även för användarna. Om det är klart och tydligt vad en sida handlar om, ökar det chansen att besökaren hittar det den söker efter. Det är relevant för honom eller henne, och det innebär att besöket varar längre. Google noterar att detta är en relevant text, vilket gynnar hemsidan som sådan.

Noga genomarbetad text

Självklart ser vi till att göra ordentlig korrektur och ser till att alla texter håller en hög standard när de ska publiceras. Våra skribenter har lång erfarenhet av att arbeta både på dagstidningar och inom tidsskriftsvärlden. Detta gör att vi på Bananbyrån kan garantera våra kunder proffsiga onpagetexter. Hör av er till oss om ni har frågor kring onpage, hur det kan hjälpa er och vad det innebär. Vi har en lång erfarenhet och vårt team svarar gärna på allt som ni kan tänkas undra över.