Hjälp med sökmotoroptimering i Falun, Borlänge och hela Dalarna

När det gäller sökmotoroptimering Falun är vi på BananByrån en självklar partner för ditt företag. Vår expertis ligger bortom det rent tekniska och att lura sökmotorerna – här handlar det om att skapa vettigt innehåll som hjälper människor. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Sökmotoroptimering Falun?

Det finns några andra aktörer i området, men vi på BananByrån har en expertis som ligger i ett helhetsperspektiv vad gäller innehåll. Vår avdelning för sökmotoroptimering i Falun består av spetskunskap inom storytelling, journalistik – ja berättande. Företagen i området som vill ha en SEO och SEM specialist som tänker ett steg längre än att ”lura sökmotorer” – ta kontakt med oss. I takt med att sökmotorerna blir smartare, främst Google, blir det allt svårare att nå placering med enkla tricks.

Vadå lura sökmotorer?

Google strävar hela tiden efter att ge användarna det bästa resultatet, det som är mest relevant. Företagen försöker ständigt lista ut vad användarna söker på, så att de hittar företagen högt i sitt resultat. Detta leder då till fler klick, och chans finns för affär. Det är hela grejen. Om du söker på sökmotoroptimering Falun kommer du att hitta BananByrån förr eller senare. Detta är för att vi ofta nämner SEO, SEM och sökmotoroptimering i våra texter.

Är SEO verkligen att luras?

Om det du söker efter skickar in dig på ett företags hemsida, och du är nöjd – ja, det är ju bra. Google märker när det som kommer i sökresultatet klickas på. Det är en signal att resultatet är relevant. Men det gäller att hålla besökarna kvar också. Om besökarna bara går in på din startsida utan att klicka sig vidare, eller om de stannar en kort stund? Ja, det märker Google också. SEO är därmed inte att luras, utan att faktiskt presentera sitt innehåll på ett relevant sätt. Om du istället lovar något i sökresultatet som inte uppfylls i innehållet på sajten – det är att luras. Men så kallat clickbait funkar allt sämre.

Kom in till oss och hör mer om SEO

Om du är i krokarna och vill höra mer om sökmotoroptimering Falun, kom in till oss på Garvaregatan. Vi diskuterar gärna ditt behov, och du får träffa vår duktiga copywriter som hjälper dig att tänka ut bra innehåll. Bra innehåll är nämligen inte bara optimerat för Google, utan även relevant, tydligt, lockande, roligt och konverterande. Det är väldigt mycket att tänka på vad gäller sökmotoroptimering. Och vi berättar gärna hur vi kan hjälpa ditt företag.

Välkommen till oss på BananByrån!

Sökmotoroptimering Falun - vi tänker längre än teknisk SEO