Vi sågs!

Hej Kompis!

Vad kul att du spanade in vår snygga BananoMobil. Vi på BananByrån gillar att synas, och i och med att du lade märke till oss förstår du nog att vi är bra på det också. Allra mest brinner vi dock för att få ANDRA att synas.

Skulle du vilja ha hjälp med vi-syns?
Lämna ditt nummer så hör vi av oss!

  Det räcker inte med att synas

  Marknadsföring går ut på att synas. ”Syns du inte så finns du inte” brukar man säga. För oss på BananByrån är synlighet en självklarhet, men det är långt ifrån tillräckligt. Det är nämligen ingen garanti för förbättrade affärer att du syns mycket. Det gäller att få människor att agera också, och när de väl agerar måste det kunnas mätas. Annars vet du ju inte om någon har agerat, och inte heller vad som är bra och vad som kan förbättras. Vi kallar det strategisk marknadsföring. Genom att arbeta strategiskt med marknadsföringsbudgeten kan du få fler affärer på få visningar.

  Vi vill veta vem DU är

  Om du är företagare och är intresserad av att veta mer om att jobba strategiskt med din marknadsbudget, kontakta oss här.

  Om du är intresserad av att jobba på en digital byrå/webbyrå med intäktsfokus, som kombinerar spetskompetens med apkonster, läs mer här.

  Vill du veta mer om BananByrån?

  Här kan du läsa mer om vad vi gör på BananByrån. Sammanfattningsvis kan man säga att vi jobbar med digital marknadsföring, vilket innefattar hemsidor och webbdesign, e-handel, AdWords, sociala medier, SEO, film och rörlig media, animationer, foto och mer. Vi är en fullservicebyrå, vilket betyder att vi gör det mesta själva inhouse. Vi har tre kontor i dag: huvudkontor i Falun, ett kontor i Billdal utanför Göteborg och ett i Älvsjö i Stockholm. Hör gärna av dig om du har vägarna förbi!