BananaUpdate – Vi växer i takt med vår vision

Nu när vi har semestertider, och njuter av fint väder med sol och bad, finns det ibland tid att reflektera över tiden som gått. Det var precis det som hände oss hårt arbetande Bananer här på Byrån en skön sommardag. BananByrån har en långsiktig plan för hur vi ska sprida vårt varumärke och göra världen lite snyggare och bättre. Vi vill skapa värde och växa tillsammans med dig som kund. För att kunna hålla vår framtidsvision krävs det ett fokuserat team där vi tillsammans arbetar mot samma mål. För varje investering vill vi skapa ett värde som överstiger insatsen. På det viset arbetar vi på BananByrån, från det att vi var ett litet palmskott till det företaget vi är idag.

Under våren har vi förutom den obligatoriska trendspaningen, där vi ständigt håller oss ajour för att ge dig den bästa upplevelsen inom digital marknadsföring, även utökat vår kompetens i företaget. Vi är riktigt stolta, vi växer och kan meddela att vi rekryterat nya projektledare samtidigt som vi har BananHuntat en försäljningschef, som alla börjar på Byrån nu i augusti. Inte nog med det, just nu slår vi på DjungelTrumman i vår BananJakt efter en ny digital designer till företaget. Kontoret på Garvaregatan har även fått tillökning med mer utrymme genom större lokaler. Här kan vi Bananer växa oss riktigt starka. BananKul och helt i linje med vår vision. Vi har fler överraskningar i vår BananLåda som ligger och gror.

Men mer om detta senare, ut i solen och njut av vårt fina sommarväder eller varför inte ta en sista minuten, Wai not eller hur.

Ha en BananSkön semester och sommar!