BananByrån – nu fler och vassare

Nu växer det så det knakar i BananPlantorna här på byrån. Vi har blivit fyra personer starkare under hösten, vilket medför ett utökat skillset för byrån generellt. Den största förändringen som ni kommer att märka är dock kraftigt ökad fokus på det som är BananByråns hjärta: Strategisk Marknadsföring.

 

När marknadsföringen är strategisk går våra kunders pengar till sådant som faktiskt konverterar, som får deras kunder att klicka på köp, ta upp telefonen och ringa eller bege sig till butiken, skönhetssalongen eller industrikomplexet. Vi vill att våra kunder ska lyckas med sin verksamhet, och då räcker det inte med att bara synas. Allt vi gör ska leda till ökad konvertering och affärsnytta för våra kunder.

Vad sägs om kombinerad frukost och föreläsning, kostnadsfritt?

Låter det intressant med strategisk marknadsföring? Boka in dig på vår föreläsning/frukost den 18/10 och lyssna på vår digitala strateg och säljchef Erik som berättar mer om mediestrategi och vad det innebär rent praktiskt. Tänk på att det kan bli fullt i konferensrummet, så hör av dig redan i dag!

Möt våra nya hjältar

Om du går in på BananKontakt på vår webb kan du ser vilka vi är som jobbar på BananByrån. Här finns fyra nya ansikten, som vi berättar mer om här nedan.

 

Namn: Erik Nyström
Arbetsuppgifter: Säljchef och Digital Strateg
Ålder: 38
Arbetade med innan: Digital strateg
Superkraft: Positiv förstärkning

Det blev ordentlig fart på flera områden när Erik steg in genom portarna. Han sätter stor fokus på resultatdriven marknadsföring, djupdykningar i Google Analytics för ökad kontroll, och kreativitet om hur man kan sticka ut i sociala medier. Erik är bra på att se saker ur flera perspektiv samtidigt. Han är skicklig på att hjälpa kunder med att pinpointa rätt säljkanaler och strategier för dessa. Behöver du hjälp med att ta fram en Mediestrategi som funkar – kontakta Erik.

 

Namn: Dan Forslund
Arbetsuppgifter: Skribent och Filmproducent
Ålder: 40
Arbetade med innan: Drev ett filmföretag
Superkraft: Produktivitet

Dan har jobbat med filmproduktion de senaste tio åren, och som journalist nästan lika länge innan det. I ett landskap som går allt mer mot rörlig media är det en självklarhet att ha den kompetensen inhouse. Dan är en skicklig och lyhörd skribent som briljerar i att förklara krångliga tråkiga saker på begripliga och engagerande sätt, något som kommer från hans tid som nyhetsreporter. Behöver du hjälp med att förklara med en engagerande story – kontakta Dan.

 

Namn: Adam Niyazi
Arbetsuppgifter: Analytiker och Projektledare
Ålder: 27
Arbetade med innan: Drev en inredningsbutik
Superkraft: Envishet

Adam har lika mycket värme som skägg. En social och glad snubbe som har älskat att göra affärer sedan barnsben. Han tycker om att omvandla problem till lösningar, och att hjälpa kunder att bli nöjda. Det här är en driven entreprenörstyp som alltid ser till att få som han vill – och vad han vill är att öka affärsnyttan för sina kunder. Behöver du hjälp med goda råd och en frisk fläkt – kontakta Adam.

 

Namn: Charles Karjalainen
Arbetsuppgifter: Analytiker och Projektledare
Ålder: 27
Arbetade med innan: IT-konsult och rekryterare
Superkraft: Finsk sisu

“Challe” är en kaffedriven musikalisk herre som älskar win-win-lösningar. Som säljare föredrar han närmare relationer och längre samtal framför snabba opersonliga puckar. Tidigare uppdrag som konsult har färgat Charles, och han är en målmedveten problemlösare som mer än gärna lyssnar på ditt behov. Behöver du någon som lyssnar och löser ditt problem – kontakta Charles.