BananRaketen är i luften – nu letar vi fler stjärnor

Jösses vilken fart det är på BananByrån nu! Vi är nyss hemkomna från en givande konferens, där action har varit fokus. Med oss finns en varm känsla av att jobba ihop med extremt kompetenta medarbetare.

BananByrån Team 2018

Intern utbildning utifrån intern expertis

Eftersom så mycket utvecklingsarbete pågår under normal arbetstid, blir våra konferenser en chans för medarbetare att dela med sig av sina specialkunskaper. Vi utbildar oss internt med våra medarbetares expertis. Denna gång avhandlades bland annat lagdynamik, konsten att hålla sig fokuserad, personlighetstyper och hur man kommunicerar med dem, samt LinkedIn och hur denna plattform kan användas för allas vår nytta.

Lägg till oss på LinkedIn

En av poängerna med LinkedIn-genomgången var att vi skulle använda det mer, och connecta med rätt personer. Därför länkar vi in allas profiler här nedan. Känn dig fri att lägga till oss allihop!

Daniel Åberg – VD, KAM & digital strateg

Daniel Lönnroos  – säljchef & digital strateg

Thim Kristoffersson – programmerare

Hanna Nygren – administratör & ekonomiassistent

Mikael Morén – produktionschef & digital designer

Christer Florén – kontorschef Göteborg & kampanjansvarig

Dan Forslund – SEO-specialist & copywriter

Adam Niyazi – kontorsansvarig Stockholm & digital strateg 

Masoud Ansari – junior-strateg

Här är BananByråns sida på LinkedIn. Följ den gärna.

 

Mer godis på gång

Som ni ser har vi en fin ny hemsida, som förklarar betydligt bättre än den förra vad vi gör och vad du som kund vinner på att anlita oss. För kundernas del kommer det ännu mer förändringar. Vi har inhouse programmerat ett eget statistikverktyg genom api:er från bl.a. Google Analytics, Semrush och skapat ett användarvänligt interface, där resultat inom SEM och SEO presenteras. BananSystemet kallar vi det. I detta kommer du att få se resultat, presenterade på ett begripligt och lättillgängligt sätt. Det är resultat vi vill skapa, och denna data kan inte fuskas fram. Det är helt enkelt upp till bevis! Se videoklippet nedan för att höra vad dessa nya förändringar innebär.

Men vad letar ni för stjärnor?

Som titeln säger: raketen är nu i rymden, och vi är på stjärnjakt. Dessa stjärnor kan vara av typen intressanta företag som vi känner för och vill hjälpa med sin strategiska digitala marknadsföring. Är du intresserad av att träffa oss och avgöra om vi är en perfect match? Klicka då här. Vi söker även efter stjärnor i form av duktiga människor som vill jobba ihop med oss. Anställd eller konsult? Berätta, och ta kontakt här.

Trevlig helg!