BananByrån på ny adress i Stockholm

BananByrån blir Dalarna Digital

Nu flyttar BananByrån till ny adress Solna. Från och med 1 februari 2019 finns vi på Greta Garbos väg, i fina luftiga lokaler som bär på anor från fornstora filmdagar. Kontakta stockholmskontoret direkt här.

BananByrån flyttar från Älvsjö till Solna

Sedan 2018 finns BananByrån i Stockholm. Vi har under snart ett år huserat på Johan Skyttes väg intill Stockholmsmässan, men nu är det dags för något nytt. Till en början är det våra två säljare Adam och Musse som kommer att ta emot er i nya lokalerna i närheten av Råsunda, men det är mycket möjligt att personalstyrkan utökas under året… Är du en hungrig person med högt tempo och bra humör? Kontakta oss här

Vilka andra finns i närområdet?

Mega Pixel Group, ett modernt filmproduktionsbolag, sitter i lokalerna. Vi ser fram emot att lära känna dessa duktiga människor, som producerat för Lyko, Lernia, Electrolux med flera. Filmstaden (fd SF) har även verksamhet här i området, och en biograf i form av Filmstaden Råsunda. Svensk filmindustri spelade in hela 440 filmer här under åren 1919-1970. Det är med andra ord filmfokus på hela området, och att adressen bär en av våra största svenska skådespelerskors namn är väldigt passande.

Bananas! Hur hittar jag till ert nya pläjs?

Följ kartan här nedan. För dig som åker kollektivt – ta linje 11 från Centralen och gå av vid Näckrosen. Därifrån är det cirka 100 meter att gå, innan du anländer till Greta Garbos väg 11-13.