Hanna bytte storstad och opera mot djungeln och Bananerna i Dalarna

Möt Hanna Nygren, numera varm i kläderna som administratör och kommunikatör på BananByrån. Hon är en öppen och utåtriktad person som alltid har nära till skratt, och som passar perfekt in i djungelgänget på byrån.
Jag trivs! Det bästa är att det är så god ton mellan kollegorna och mot kunder, säger Hanna.

Jobbat med reklam och dans

Hanna Nygren har jobbar på BananByrån sedan i juni, och tycker att det är ett roligt jobb som passar med vad hon är bra på. I det förflutna finns arbete med event på Göteborgsoperan, administratör/koordinator på en kulturskola samt egen verksamhet med koreografjobb, reklam och dans,
– Jag är utbildad inom event marketing och evenemangsledning. Här på BananByrån känner jag igen arbetsuppgifterna, men det finns också flera utvecklingsområden både för mig och min roll här.

Du är uppväxt i Lund, bodde i Göteborg. Men hur hamnade du i Dalarna?
– Min sambo fick jobb här, och vi kände att vi ville till Falun och Dalarna. Så först flyttade vi hit och så började jag se mig runt efter jobb.
– På BananByrån fanns något i linje med vad jag gjort, och det kändes bra här.
De dagliga arbetsuppgifterna är att ha huvudansvar över översikten av ekonomin i företaget, vara en hjälpande hand med kommunikation mellan produktionsavdelningen och kunderna, samt avlasta VD.

Vad tänkte du om BananByrån innan?
– Jag hade en fördom om den här typen av byråer, att de som jobbar här är creddiga och för coola för sitt eget bästa. Sen funderade jag på hur det skulle vara att ha bara manliga kollegor. Men allt kom på skam. Det är ett härligt gäng.

Vad tänkte du om namnet då?
– Där tänkte jag en blandning av ”ja, så här kan ju byråer heta…” och ”är de ett gäng skojare?” (skratt).

Branschen, vad tänker du om den?
– Jag gillar att jobba på en digital byrå och tycker det ligger helt i tiden. Det digitala är det man ska satsa på. Hela flytten till Falun har ju blivit av helt från sökningar på Google.

Vem är du privat?
– Jag drivs av sociala sammanhang och tycker om att röra på mig. Jag är ju dansare i grunden och älskar dans, olika typer av yoga, styrketräning och skidor. Sen är jag en väldigt stor djurvän som gråter om jag ser en skjuten kråka.

Hur ser din framtid ut tror du?
– Vi kommer nog att stanna Falun i flera år till. Jag trivs här. Jag och sambon har en bebis på gång, som kommer nu i december.