Välkommen Marcus och Linda

Linda Berghov

BananByrån har nöjet att välkomna två nya medarbetare: Marcus Hanser, varumärkesexpert och senior copywriter, och Linda Berghov, art director.

Ett lyckat samarbete ledde till anställning

Marcus Hanser och BananByrån har arbetat ihop sedan hösten 2019. Samarbetet resulterade i att parterna slog sig ihop, och Marcus är numera anställd av BananByrån. Du kan läsa mer om Marcus Hansers bakgrund i vår tidigare artikel om samarbetet.

Vi såg ganska snart att en lång erfarenhet inom reklambranschen, med vana att jobba med stora varumärken, var en perfekt match med vår digitala expertis. En av landets främsta varumärkesstrateger och Dalarnas första och största digitala byrå i samma lag – klart det blir bra.

Marcus Hanser, varumärkesexpert
Marcus Hanser

Linda Berghov – AD med IT-kompetens

Art directorn Linda Berghov började en gång som IT-ingenjör och arbetade med UX-design. Därifrån blev steget över till färg och form naturligt då Linda har ett stort intresse för de bitarna, och hon har nu hunnit få över 20 års erfarenhet som AD och formgivare.

– Jag arbetar omväxlande med traditionella pennor, penslar, papper och de digitala verktygen och canvaserna, berättar Linda.

Linda är formsäker och har ett skarpt öga för både detaljer och helhet. På CV:t finns allt ifrån varumärken som Esska och LWAB till företag som Tyllingstrands, Fiskarhedenvillan och CTEK. Linda har gjort det mesta inom tryckt reklam, men hon har alltid stått stadigt förankrad i det digitala som hon började sin yrkesbana inom.

Linda Berghov
Linda Berghov