Nyanställning, stipendier inom grafisk design och nytt kontor

Ny personal.

Vi på BananByrån kan med stolthet säga att vi fått förstärkning på kontoret. Från den svenska huvudstaden har vi lyckats locka ingen mindre än grafikern Christer Florén till vårat kontor.

Christer har kommit till kontoret för att öka vår kapacitet och bredda vår kunskap. Vi ser fram emot att sätta honom i arbete och låta honom flexa sina grafiska muskler.

På tal om trevliga nyheter…

… och på tal om att vara stolta så fick våran AD Micke tillsammans med vår nya grafiker Christer precis veta att de vunnit ett stipendium från “de Grafiska Yrkenas Främjande”. Stipendiet är ett Uppsatsstipendium och avser Mikael och Christers examensarbete i samband med studierna inom Grafisk design på Högskolan Dalarna.

Deras arbete handlar om vikten av en tydlig grafisk profil, även för mindre företag, för att företagen skall uppfattas som seriöst utåt. Arbetet visade att den grafiska profilen var viktigare än vad småföretagarna trodde.

Om ni skulle vilja veta mer om deras arbete samt få veta hur vi skulle kunna hjälpa er med eran grafiska profil, maila Micke eller Christer.

Mikael@bananbyran.se
Christer@bananbyran.se

BananByrån har nya lokaler.

Om än så bara tillfälligt. P.g.a. en vattenskada på gamla kontoret så var BananByrån tvungen att ta sitt pick och pack och lämna sitt mysiga kontor. Vi misströstar dock inte, dels vet vi att vi i framtiden kommer att få återvända, dels så trivs vi rätt bra i våra nya lokaler.

Vi sitter nu på Falugatan 2 i Falun. Det är i Falan-gallerians byggnad, ovanpå Systembolaget. Med de strax över 500 kvm yta så finns det ingen anledning att trängas, även om vi tycker att det är rätt mysigt att vara varandra nära.

Du som kund är mer än välkommen att kika förbi, ta en kopp kaffe och prata igenom vidare utveckling av ditt företags marknadsföring.