Sommarbloggande från en Kommunikationsbyrå Dalarna

Stundande sommar innebär förhoppningsvis mindre tid framför burkar med
elektricitet och budskap.
Blir det Högtryck eller lågtryck, regn eller strålande sol utanför dörren?
Ja många somrar har varje individ i Sverige undrat över hur just denna
sommar, i kombination med semester skall bli. Har jag verkligen passat in
min semester rätt utefter vädret.

 

2014 bjöd på en väldigt lång och varm sommar som kanske många minns och hoppas på skall upprepas.

 

Enligt SMHI:s statistik Förra året(2014) var det 22 nätter då minst en station i
Sverige noterade tropisk natt.
En tropisk natt innebär att temperaturen överstiger 25 grader 5 dagar i
rad.
Några fler exempel på denna tropiska värme är åren 1997 och 2002. Vi kan
väl bara hoppas.

 

Hur spenderar då BananByrån en kommunikationsbyrå Dalarna sin Semester?
Liggandes i en hängstol med något svalkande och havet näst intill tårna?
Eller kanske frenetiskt tuggandes på Rabarber och Jordgubbar med grädde?

 

BananByrån håller faktiskt öppet under hela sommaren 2015.

 

2015 och Juli månad ger Bananerna allt för att utveckla alla befintliga
produkter till det bästa vi bara kan. För de som har följt hur utvecklingen av
vår Kommunikationsbyrå Dalarna  utvecklas, så har vi nu utökat vår
kompetens för webb och grafiska tjänster.
Vår tanke är att både nya såsom befintliga kunder skall utvecklas med oss.

 

Så detta innebär att vi önskar alla en Jordgubbsrik, solig & stekande sommar.
Vi hälsar er Välkomna till vår verksamhet, när ni känner att ni har hängt färdigt.

 

Recept: Gör din egen bananglass

Nu är det dags för dig att göra din egen bananglass. Jag lovar att när du
smakat den, kommer du ångra att du inte fått veta det här tidigare.
Steg för steg-instruktioner:
1. Plocka fram mogna bananer. Inga gröna rackare, mjuka och söta är
det vi vill ha.
2. Skala bananerna och skiva dom. Se till bitarna är hyfsat små
och ganska lika i storlek.
3. Lägg bananskivorna i en lufttät burk och stoppa den i frysen. Vänta
åtminstone 2 timmar, men gärna över natten.
4. Kör bananerna i en mixer och skrapa ned innehållet från sidorna då
och då. Du vill att alla klumpar ska försvinna, det är först då som
glassen får den rätta, krämiga konsistensen.
5. När alla klumpar är borta, mixa några sekunder till för att få in lite
luft i glassen.
6. Lägg glassen i en lufttät burk och lägg den i frysen. När den är precis
som vanlig glass, fast i konsistensen är den färdig att äta.
7. NJUT!